ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τιμωρία μίας αγωνιστικής και πρόστιμο για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR

Ο Μαργαρίτης με αντίπαλο τον Παπαπέτρου
Ο Μαργαρίτης με αντίπαλο τον Παπαπέτρου EUROKINISSI SPORTS - ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε τον ΠΑΟΚ με ποινή μίας αγωνιστικής και πρόστιμο 5.700 ευρώ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στο Game 2 των playoffs κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει την σεζόν 2024/25 δίνοντας τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του σε άδειες εξέδρες. Αυτό έγινε γνωστό έπειτα από ανακοίνωση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, που τιμώρησε τον "Δικέφαλο" με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 5.700 ευρώ.

Η ποινή αυτή οφείλεται στην συμπεριφορά φιλάθλου του ΠΑΟΚ που βρισκόταν στα court seats στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό AKTOR (ήττα με 96-99 στην παράταση).

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει του Αθλητικού Δικαστή αναφέρει:

"Επιβάλλεται στην ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ), α) χρηματικό πρόστιμο ύψους επτακοσίων (700,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων καθώς και β) ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για διάπραξη πειθαρχικού παραπτώματος από θεατή με courtside seat, κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) που διεξήχθη την 18-5-2024."

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ