ΤΡΙΚΑΛΑ

ΠΑΟΚ-Τρίκαλα: 94-88

ΠΑΟΚ-Τρίκαλα: 94-88
Καλαφατάκης-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τα πολύ μαχητικά Τρίκαλα με 94-88 με κορυφαίο τον αρχηγό του Κώστα Βασιλειάδη

Ο διαστημικός Πρόδρομος Νικολαϊδης έκανε ό,τι μπορούσε για να πετύχουν τα Τρίκαλα μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, αλλά παρά τις προσπάθειές του και τη βοήθεια που είχε από τον Έιβερι, η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου δεν άντεξε και στο τέλος παραδόθηκε σε έναν μεταμορφωμένο ΠΑΟΚ.
Ο Κώστας Βασιλειάδης έδειξε το δρόμο προς τη νίκη και τον ακολούθησε ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς, ο οποίος με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ θύμισε άλλες, καλές εποχές. Καλός και ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, που σημείωσε 17 πόντους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ έτρεξε ένα 23-8 και ανέτρεψε τα δεδομένα του ματς.

Τα τρίποντα του Νικολαϊδη και του Χαριτόπουλου ήταν αυτά που έδωσαν στα Τρίκαλα προβάδισμα και αυτοπεποίθηση και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (40-51), η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου ήταν ανώτερη του ΠΑΟΚ, κάτι που φαινόταν ξεκάθαρα στην εξέλιξη του σκορ και τη διακύμανση της διαφοράς.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει στην άμυνα και κατάφερε να μειώσει στους τέσσερις πόντους, αλλά και πάλι ο Μάκης Νικολαϊδης ήταν ζεστός, με αποτέλεσμα να ξεφύγουν οι φιλοξενούμενοι με εννιά πόντους διαφορά. Στη συνέχεια όμως, δεν άντεξαν και έχασαν μια μοναδική ευκαιρία για ένα πολύτιμο διπλό.

Τα δεκάλεπτα: 19-28, 40-51, 64-74, 94-88

ΠΑΟΚ (Γιώργος Καλαφατάκης): Γιόνσεν 17 (1τρ.), Καυκής, Δεμερτζής 2, Βασιλειάδης 22 (3τρ., 5ρ., 3ασ.), Κυρίτσης 9, Ντιαρά 6, Μουλαομέροβιτς 17 (1τρ., 5ασ.), Γκρέγκορι 6, Τομάσεβιτς 14 (10ρ.), Μαρμαρινός 1.

Τρίκαλα (Βαγγέλης Αγγέλου): Έιβερι 20 (2τρ.), Νικολαϊδης 27 (5τρ., 6ρ.), Παπαχρήστος, Κατσαρές, Μπόγδανος 2, Κακλαμάνος, Γιάνγκο 12 (7ρ.), Τζιγκάνοβιτς 6, Ντίκελ 5, Χαριτόπουλος 11 (3τρ.), Μουτόμπο 5 (1τρ.).

Γιώργος Καλαφατάκης
"
Δε ξέρουμε τι θα γίνει στο μέλλον και οι παίκτες περιμένουν ενημέρωση. Περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές".

Βαγγέλης Αγγέλου

" Στο τέλος μέτρησε η ποιότητα και η προσωπικότητα των παικτών του ΠΑΟΚ. Εκτιμώ ότι ο Τομάσεβιτς έκανε τη διαφορά, με τα διαδοχικά επιθετικά ριμπάουντ που εξασφάλισε".














TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ