ΑΡΗΣ

Παπαχατζής: "Δεν δουλέψαμε όπως έπρεπε"

Παπαχατζής: "Δεν δουλέψαμε όπως έπρεπε"
Παπαχατζής

Στα προβλήματα του Άρη, στην ήττα από την Ορτέζ στο Πο, στάθηκε την Παρασκευή, ο Θανάσης Παπαχατζής

" Σίγουρα δεν κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά πρέπει να σταθούμε και σε αρκετά ελαφρυντικά. Η Ορτέζ από πλευράς ομαδικότητας και τακτικής, παίζει το καλύτερο μπάσκετ στον όμιλο, ακόμη και από την ΤΣΣΚΑ. Παίζει διαφορετικά από μάς. Είχαμε πολλά προβλήματα στις προπονήσεις με ιώσεις και τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να δουλέψουμε όπως θέλουμε", είπε στο "Αθλητικό Metropolis" ο βοηθός του Αντρέα Ματσόν.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον ακόμα μία νίκη, για να είναι σίγουρα στους "16": " Από τα άλλα αποτελέσματα του ομίλου, συμπεραίνουμε πως η Ζαλγκίρις δεν έχει καμία ελπίδα να περάσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το παιχνίδι στο Κάουνας είναι κερδισμένο από τώρα. Μια ομάδα για να είναι σίγουρη πως θα περάσει, πρέπει να κάνει έξι νίκες. Θέλουμε άλλη μια νίκη για να εξασφαλιστούμε. Πρέπει να διατηρηθεί η διαφορά των δύο βαθμών".

" Σοβαρότητα με Απόλλωνα"
Όσο για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών, στο Αλεξάνδρειο, για την 13η αγωνιστική της Α1, συνέστησε σοβαρότητα: " Το ματς έχει τις δυσκολίες του. Το μυαλό μας δεν πρέπει να μένει στην Ευρωλίγκα και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Ο Αρης κρατάει την τύχη στα χέρια του στην Ελλάδα και το καλό πλασάρισμα στην κανονική περίοδο μπορεί να γίνει".

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: " Όλοι οι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Θα παίξουν - όπως ενημερωθήκαμε από τους γιατρούς - όσοι ήταν εκτός, ακόμη και ο Καστλ. Μετά την διακοπή είχαμε καλές εμφανίσεις με Νάπολι και Πανελλήνιο και έτυχε να συσσωρευτούν τα προβλήματα στο τρίτο ματς, αυτό με την Ορτέζ".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ