ΑΡΗΣ

Παπαχατζής: "Δεν μας ωφελεί η διακοπή"

Παπαχατζής: "Δεν μας ωφελεί η διακοπή"
Παπαχατζής

Κακό κάνει στον Άρη η διακοπή του Πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Θανάση Παπαχατζή

" Δεν πιστεύω ότι μας ωφελεί η διακοπή, αλλά δεν θα μπορούσαμε να το προβλέψουμε λόγω του θλιβερού γεγονότος που συνέβη. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια", είπε στο Αθλητικό Metropolis, ο βοηθός του Αντρέα Ματσόν.

Σε ερώτηση για τις διπλές προπονήσεις που υπήρξαν στην διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας απάντησε: " Η λογική της σκληρής προπόνησης είναι να μπορέσουμε μετά οι παίκτες να ξεκουραστούν ψυχικά και σωματικά, να περάσουμε τις Άγιες ημέρες με τους δικούς τους ανθρώπους και παράλληλα να είναι προπονημένοι γερά για τα δύσκολα παιχνίδια. Ο σχεδιασμός που έγινε από το καλοκαίρι πραγματοποιήθηκε με βάση το γεγονός να υπάρχει βάθος στην ομάδα, ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όποια προβλήματα παρουσιαστούν, να έχουμε παίκτες έτοιμους να προσφέρουν και αυτό το έχουμε καταφέρει".

Για την διατήρηση της 2ης θέσης στην κανονική περίοδο τόνισε: " Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και να τερματίσουμε δεύτεροι, ώστε στα πλέι οφ να έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και να παίξουμε στους τελικούς. Με την απόδοση της η ομάδα έκανε αυτό τον στόχο ρεαλιστικό".

Αναφορικά με την φετινή χρονιά σχολίασε: " Κάναμε μία πολύ καλή πορεία στην Ευρωλίγκα αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η φετινή χρονιά είναι μία καλή επένδυση για τον Άρη ώστε με τις κατάλληλες κινήσεις να δημιουργήσει μία πανίσχυρη ομάδα", για να επισημάνει πως: " Οι ομάδες που προχωράνε στην Ευρώπη είναι αυτές που δημιουργούν έναν κορμό ικανών παικτών που να παίζουν χρόνια μαζί και να υπάρχει και το κατάλληλο τεχνικό τιμ το οποίο να περάσει την δική του φιλοσοφία και να μπορέσουν να έχουν αποτελέσματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Αναφερόμενος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την παρουσία του κόσμου του Άρη στις κερκίδες ο κ. Παπαχατζής είπε: " Είναι ευχάριστο για εμάς το γεγονός που θα έχουμε μαζί μας τον κόσμο. Προσωπικά είμαι τυχερός που έχω ζήσει ένα ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ στο Παλέ ως συμμετέχων και θα χαρώ και το επόμενο παιχνίδι. Με την παρουσία του κόσμου μας όλοι μας μέσα στην ομάδα γινόμαστε καλύτεροι. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, πόσο μάλλον μετά από δύο χρόνια και εκείνο το Άρης-ΠΑΟΚ με τον κ. Μπάρτον".

Τέλος για το υπόλοιπο της και της πορείας στο πρωτάθλημα τόνισε: " Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία, να κοιτάμε μόνο τον επόμενο αγώνα και όχι το τέλος. Να διατηρήσουμε την συγκέντρωση μας και να μην χάσουμε τον στόχο μας που είναι η νίκη στον επόμενο αγώνα και μετά να δούμε τον επόμενο. Αν το καταφέρουμε αυτό να το κρατήσουμε, τότε μπορούμε να πάρουμε την δεύτερη θέση".

Οι παίκτες του Άρη από χθες το απόγευμα μετά το τέλος της προπόνησης απολαμβάνουν το τετραήμερο ρεπό τους μετά από τρεις μέρες διπλών προπονήσεων ανανεώνοντας το ραντεβού τους με το Αλεξάνδρειο για το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα. Η επιστροφή τους θα σημάνει και την έναρξη της τελικής ευθείας της προετοιμασίας τους για το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ