ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Παπαγιάννης: "Να πάμε να κάνουμε κάτι καλό, ο Καλάθης από τους βασικούς λόγους που διάλεξα τη Μονακό"

Ο Γιώργος Παπαγιάννης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής
Ο Γιώργος Παπαγιάννης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής PRINT SCREEN

Ο Γιώργος Παπαγιάννης στις δηλώσεις του στην μεικτή ζώνη έσταξε... μέλι για τον Νικ Καλάθι, ενώ τόνισε πως προέχει η ξεκούραση πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ελλάδα πέρασε το εμπόδιο της Κροατίας και για πρώτη φορά μετά το 2008 θα βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Γιάννης Παπαγιάννης στις δηλώσεις του στη μεικτή ζώνη τόνισε προέχει η ξεκούραση, ενώ δήλωσε πως ο Καλάθης είναι από τους βασικούς λόγους που διάλεξε τη Μονακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαγιάννη:

"Εμπιστεύομαι το σουτ μου, δουλεύω καθημερινά σε αυτό και φέτος και πέρυσι και τα καλοκαίρια. Είχα παρακολουθήσει ότι η Κροατία παίζει αρκετά μέσα, οπότε ήμουν προετοιμασμένος για αυτό".

Για τον Πιτίνο: "Ο Πιτίνο από τότε που τον γνώρισα με βοήθησε αρκετά. Με πίεζε πάντα, να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και πραγματικά χαίρομαι που ήταν εδώ να με δει σήμερα".

Για τον Ράις, που τον αποθέωσε για τα τρίποντα: "Το έλεγε συνέχεια. Αν θυμάμαι καλά το πρώτο μου τρίποντο το είχα πάρει απέναντι στο Λαύριο και σκέφτηκα αφού πήγαινε καλά να το συνεχίσω".

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: "Δεν θέλω να συζητήσω για αυτό, γιατί αρκετές φορές έχουμε βάλει ταμπέλες σε αυτό και δεν τα έχουμε καταφέρει. Να έχουμε υγεία, να ξεκουραστούμε, όσες μέρες είναι αυτές, γιατί έχουμε διανύσει μία τεράστια σεζόν όλοι μας, όχι μόνο εμείς και οι υπόλοιπες ομάδες και να πάμε να κάνουμε κάτι καλό.

Για το ότι ο Τολιόπουλος είπε ότι ίσως ο Παπαγιάννης έχει το καλύτερο σουτ στην Εθνική: "Δεν έχουμε παίξει σουτάκια στο γήπεδο να είμαστε ειλικρινείς, αλλά εντάξει θα δούμε. Ο Βασίλης είναι εξαιρετικός σουτέρ. Νομίζω ότι γενικώς σουτάραμε εξαιρετικά σε όλο το τουρνουά, πολύ σημαντικό γιατί άλλες φορές μας έχει πληγώσει. Λέγαμε δεν είχαμε σουτέρ, αλλά τελικά τα σουτ μπήκαν".

Για τον Καλάθη: "Φέτος ήταν το στήριγμά μου, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και εκτός. Ο Νικ είναι εξαιρετικό παιδί. Αν θα μπορούσα να μεταφέρω των αγάπη που έχει για την Εθνική Ομάδα, εγώ προσωπικά δεν το έχω ξαναδεί. Στην ηλικία που είναι να τον ρωτάς πάντα και να λέει "i'll be there"... δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Είναι από τους βασικούς λόγους που διάλεξα να συνεχίσω να πάω στη Μονακό.

Ο Παπαγιάννης μίλησε και στην κάμερα της ΕΡΤ, όπου δήλωσε:

Για την εμφάνιση του: "Γνωρίζετε όλοι πως δεν μου αρέσει να μιλάω προσωπικά. Ο Ζούμπατς είναι καλός παίκτης, τρομερός το έχει δείξει η καριέρα του. Ήξερα πως θα κάτσει μέσα και θα πρέπει να κάνουμε αρκετό παιχνίδι από το pop. Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου έχω δουλέψει αρκετά πάνω σε αυτό. Τα έδωσα όλα ούτως ώστε να πάμε σπίτι μας ικανοποιημένοι με το παιχνίδι μας. Αυτό μας είχε ζητήσει και ο προπονητής μας. Να ξέρουμε όταν πάμε σπίτι μας πως τα δώσαμε όλοι.

Δεν έχω κάτι να πω, αισθάνομαι εξαιρετικά. Όταν είχαμε χάσει από τον Καναδά μας είχε στοιχίσει. Γιατί για εμάς τους Έλληνες οι Ολυμπιακοί αγώνες σημαίνουν το κάτι παραπάνω. Όπως είπε και ο Ντίνος έχουμε και συνέχεια. Δεν θέλω να λέω πολλά".

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ