ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαγιάννης στο Sport24.gr: "Έτοιμοι σε κάθε ευκαιρία!"

Παπαγιάννης στο Sport24.gr: "Έτοιμοι σε κάθε ευκαιρία!"

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στο Sport24.gr μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση κόντρα στην Καβάλα κι έδωσε το σύνθημα για δουλειά.

Η αναμέτρηση με την Καβάλα ήταν μια καλή προπόνηση για τον Παναθηναϊκό και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έριξε στο παρκέ τους νεαρούς που απέδειξαν πως είναι σε ετοιμότητα. Άλλωστε σε αυτά τα ματς του Πρωταθλήματος, φυσικά και μπορούν ν’ ανταποκριθούν.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης φτάνοντας σε ακόμα ένα νταμπλ-νταμπλ με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ κι εν συνεχεία μίλησε στο Sport24.gr. "Παρουσιαστήκαμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην επικράτηση", ανέφερε αρχικά ο νεαρός σέντερ κι έπειτα στάθηκε στη δική του παρουσία: "Στόχος μου είναι να είμαι πάντα έτοιμος και όποτε μου ζητάει ο προπονητής να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά, δουλεύουμε πολλές ώρες και είναι καλό να παίρνουμε τέτοιες ευκαιρίες. Από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, ώστε να μπορούμε ν’ ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και ν’ αποδεικνύουμε στο παρκέ ότι αξίζουμε. Γι’ αυτό προσπάθησα κόντρα στην Καβάλα αλλά δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά".

Πλέον ο Παναθηναϊκός στρέφεται στον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Άρη και μία αναμέτρηση με περισσότερες απαιτήσεις αφού δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Εκεί στάθηκε και ο Παπαγιάννης, λέγοντας "Ο Άρης μέχρι τώρα έχει πάει πολύ καλά, είναι μια πολύ καλή ομάδα. Από την πλευρά μας θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, γιατί είναι ένας ημιτελικός και στη συνέχεια θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν, τον οποίο θέλουμε πολύ. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα πάμε να παίξουμε".

Όσο για το αν έχουν αλλάξει πολλά από την πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων, για το Πρωτάθλημα, ο σέντερ του "τριφυλλιού", υποστήριξε: "Το πρώτο ματς, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θα δώσουμε την Κυριακή. Ήταν η πρώτη αγωνιστική, εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι όλοι μαζί από την προετοιμασία και δεν είχαμε ρυθμό. Και οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει αρκετά, αλλά όπως και να έχει εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι όπως απαιτεί μία νοκ άουτ αναμέτρηση. Παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου και θ’ αξιοποιήσουμε την ευκαιρία να παίξουμε σε ακόμα έναν τελικό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ