ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπαλουκάς: "Το σωστό μονοπάτι"

Παπαλουκάς: "Το σωστό μονοπάτι"
Παπαλουκάς INTIME SPORTS

Στις νίκες επί Αμαρουσίου και Άρη αλλά και στη δύσκολη συνέχεια αναφέρθηκε στο blog του ο Παπαλουκάς

" Εχουμε μπει στη νέα χρονιά δείχνοντας ότι ακολουθούμε το σωστό μονοπάτι, με εξαίρεση φυσικά την εντός έδρας ήττα από την Λε Μαν η οποία δεν επηρέασε βαθμολογικά τον Ολυμπιακό".

Για τις δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες στην Α1 εξήγησε: " Πήραμε δύο πολύ δύσκολες νίκες στο Μαρούσι και προχθές στο Αλεξάνδρειο επί του Αρη. Στα δύο αυτά παιχνίδια δεν είχαμε σπουδαία απόδοση, βρήκαμε όμως τον τρόπο για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Αυτό είναι πλέον το πιο σημαντικό. Μέσα από τέτοιες δύσκολες νίκες σφυρηλατείται ο χαρακτήρας της ομάδας".

Αναφερόμενος στο ματς Κυπέλλου της Κυριακής τόνισε: " Γίνεται μία πολύ σοβαρή προσπάθεια για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανιώνιο, την Κυριακή στο ΣΕΦ. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι επειδή, κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς".

Τέλος, για το Top-16 έγραψε: " Μετά το ματς με τον Πανιώνιο θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το Top-16 της Ευρωλίγκας, που ξεκινά την Πέμπτη με την αναμέτρησή μας στο Μιλάνο με την Αρμάνι. Μπαίνουμε πλέον σε μία φάση, τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στις εγχώριες υποχρεώσεις μας, όπου τα λάθη στο παρκέ πλέον θα κοστίζουν ακριβά και δεν θα συγχωρούνται".





TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ