EUROLEAGUE

Παπαλουκάς: "Το θέλαμε"

Παπαλουκάς: "Το θέλαμε"
ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ

Δάκρυσε ο Παπαλουκάς, ήθελε το Κύπελλο και κράτησε χαρακτήρα απέναντι στους υβριστές του

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, πάντως, πρόλαβε να του δώσει ένα φιλί και να τον συχγαρεί για το τρομερό του παιχνίδι (23π, 9/10δ, 5/6β, 1ρ, 8 ασ): "Εμένα με ενδιέφερε να φύγω με το Κύπελλο στα χέρια" δήλωσε μετά από αρκετή ώρα, στα αποδυτήρια της ΤΣΣΚΑ, για να προσθέσει: " Δεν έχει, λοιπόν, καμιά σημασία το ότι εγώ έπαιξα καλά, αφού φύγαμε ηττημένοι. Είμαι σκασμένος, γιατί ήξερα ότι σε πολλά σημεία κλειδιά του αγώνα, θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι κι εμείς από πάνω. Κάναμε όμως ορισμένα λάθη που μας στοίχισαν αρκετά".

Ο διεθνής άσος έδωσε διπλά συγχαρητήρια: " Πρώτα στην ομάδα μου, για την διάρκεια που είχε σε όλη τη χρονιά και μετά στους φίλους μου από την Εθνική Ομάδα. Επειδή ξέρω πόσο ευτυχισμένοι είναι, αφού εγώ ήμουν στην θέση τους πέρσι, μέσα από την καρδιά μου τους συγχαίρω..."

Όσο για αυτούς που τον καθύβριζαν; " Ο καθένας συμπεριφέρεται με βάση αυτό που είναι. Τίποτε άλλο!"

Λάνγκτον: "Λίγο άμυνα..."

Απογοητευμένος και ο Τράιαν Λάνγκτον, που παραλίγο να στείλει την ψυχή των οπαδών του ΠΑΟ στην κούλουρη:" Νομίζω ότι ενώ επιθετικά ήμασταν πολύ καλοί, δεν προσέξαμε όσο έπρεπε την άμυνά μας. Η αλήθεια είναι ότι βάλαμε 90 πόντους και χάσαμε τον τελικό! Αυτό σημαίνει ότι η άμυνά μας δεν λειτούργησε καλά. Όλη τη χρονιά παίζουμε σπουδαία άμυνα, αλλά μη ξεχνάτε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια σπουδαία ομάδα. Ίσως, πάλι, να έπαιξαν ρόλο τα πολλά φάουλ. Εν πάση περιπτώσει, χάσαμε. Και πρέπει να το αναλύσουμε..."¨

Κουσένκο: "Η ΤΣΣΚΑ δεν σταματάει"

Ο Σεργκέι Κουσένκο θα ήθελε πολύ να δει την ομάδα του να επιστρέφει θριαμβεύτρια στη Μόσχα, αλλά δεν το βάζει κάτω: " Εμείς είμαστε μια ομάδα με προοπτική. Δεν σταματάμε στην Αθήνα, ήδη κάνουμε σχέδια για την Μαδρίτη. Δεν έχει σημασία πόσα χρήματα θα δώσουμε, αλλά πώς θα δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα μας".











TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ