ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπανικολάου: "Έχω το μεγαλύτερο μερίδιο"

Παπανικολάου: "Έχω το μεγαλύτερο μερίδιο"
Παπανικολάου INTIME SPORTS

Tην ήττα από τον ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει άμεσα ο Ηλυσιακός. Η συγνώμη του Παπανικολάου

Οι "κίτρινοι" έχουν να αντιμετωπίσουν και το πρόβλημα του Σάκη Καρύδα που υποφέρει από θλάση στον δικέφαλο και δεν θα αγωνιστεί εναντίον του Παναθηναϊκού, το Σάββατο (17:00) στο ΟΑΚΑ.
Το ιατρικό τιμ κάνει αγώνα δρόμου, ώστε να επανέλθει ο Έλληνας άσος στο ματς-τελικό εναντίον της Καβάλας, το επόμενο Σάββατο (27/3) στα Ιλίσια, για την 22η αγωνιστική.

Αναφερόμενος στην ήττα από τον ΠΑΟΚ και τη στενοχώρια του Παπανικολάου, ο Στέργιος Κουφός είπε: " Τα ματς δεν χάνονται ούτε κερδίζονται από μία φάση. Είναι άδικο για τον Παπανικολάου να νιώθει υπεύθυνος για το αποτέλεσμα".

"Χάνουμε και κερδίζουμε όλοι μαζί. Εύχομαι δε και ελπίζω στο μέλλον, ο Νίκος να βάλει ένα ανάλογο σουτ, αφού διαθέτει ικανότητα και ψυχολογία νικητή

".

Ο Παπανικολάου από την πλευρά του τόνισε: " Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, τους συμπαίκτες και τους προπονητές, γιατί θεωρώ ότι έχω το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την ήττα, αφού έχασα το λέι απ στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας".

"Δυστυχώς χάσαμε ένα ματς που θα μπορούσε να μας δώσει άλλο αέρα στη μάχη της παραμονής. Ο πόλεμος ωστόσο δεν έχει χαθεί ακόμη και θα δώσουμε και την ψυχή μας ώστε να κρατήσουμε την ομάδα στην Α1

".




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ