ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπανικολάου: Τελειωμένη υπόθεση

Παπανικολάου: Τελειωμένη υπόθεση
Παπανικολάου

Με ευλογίες Γιαννάκη και δράση των Αγγελόπουλων ο Παπανικολάου κατεβαίνει στον Πειραιά

Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης δεν έβγαλε επίσημη είδηση για το θέμα του Κώστα Παπανικολάου. Αλλά, δεν χρειαζόταν. Το θέμα θεωρείται λήξαν και ο παίκτης είναι με το ενάμισι πόδι στο Λιμάνι και τον Ολυμπιακό! Η ανακοίνωση μπορεί να μην έχει βγει από τους ερυθρόλευκους, αλλά αυτό προς το παρόν δεν αλλάζει τα δεδομένα και αναμένεται να εκδοθεί σε κανά δυο μέρες.
Και αυτό δεν έχει να κάνει με τον Άρη, αλλά με τον παίκτη! Όχι ότι δεν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό. Αυτό πλέον είναι δεδομένο και το έχει δείξει και πει στους ερυθρόλευκους εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, οι συζητήσεις με την πλευρά των ερυθρολεύκων φούντωσαν κυρίως στη Ρόδο όταν βρισκόταν εκεί ο Παπανικολάου με την Εθνική Νέων.

Πού κολλάει το θέμα; Στη χρονική έκταση του συμβολαίου. Ο Ολυμπιακός προτείνει πενταετές συμβόλαιο με πάνω από 1 εκατομμύριο απόλαβες, αλλά η πλευρά του Παπανικολάου ζητάει τρία χρόνια συμβόλαιο. Ωστόσο, αυτή η παράμετρος δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς η χρυσή τομή θα βρεθεί και μάλιστα σύντομα. Άλλωστε, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και κυρίως οι Αγγελόπουλοι έχουν δείξει με τον τρόπο τους στον παίκτη, ότι τον θέλουν για τα καλά!

Του έχουν περάσει το μήνυμα ότι αυτή η μεταγραφή δεν γίνεται για τα μάτια του κόσμου, ούτε για επικοινωνιακούς σκοπούς απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά καθαρά για μπασκετικούς λόγους. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και τα αδέλφια Αγγελόπουλοι ήθελαν πολύ τον Παπανικολάου και στο πρόσωπό του βλέπουν έναν παίκτη που θα μείνει για πολλά χρόνια στον Πειραιά και θα έχει σημαντικό ρόλο.

Μάλιστα, ο Γιαννάκης περιμένει πως και πως τη μεταγραφή και μάλιστα μέσα στις επόμενες ημέρες, ώστε να έχει τον παίκτη μαζί του στο Καρπενήσι και να καλύψει το έδαφος της προετοιμασίας που έχουν κάνει οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού. Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι οι Αγγελόπουλοι θα δώσουν κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή και όχι 800.000 ή 900.000 ευρώ.

Οι αντιστάσεις του Άρη και του Γιάννη Δαμιανίδη ήταν μεγάλες και αυτό είχε να κάνει με τις αντιδράσεις του κόσμου της ομάδας της Θεσσαλονίκης, κάτι που ήδη ξέρετε. Όμως, οι ερυθρόλευκοι ήταν αποφασισμένοι να τον αποκτήσουν. Φέτος, όχι του χρόνου, ούτε άλλη φορά. Τον ήθελαν τώρα και όπως φαίνεται έκαναν και έδωσαν τα πάντα για αυτό.















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ