ΑΕΚ

Παπαντωνίου: "Θα φανεί η νέα φιλοσοφία μας"

Παπαντωνίου: "Θα φανεί η νέα φιλοσοφία μας"
Πεδουλάκης

"Θα φανεί στο γήπεδο η νέα μας φιλοσοφία", είπε ο Νώντας Παπαντωνίου ενόψει Ηλυσιακού (Σάββατο, 19:00)

" Είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα, αφού δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι. Ο Ηλυσιακός επιδιώκει να παραμείνει στην κατηγορία, γι' αυτό και το ματς χαρακτηρίζεται γι' αυτούς ως κρίσιμο", δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Έλληνας παίκτης.

" Θεωρώ ότι δουλεύουμε σκληρά και μεθοδικά, προκειμένου να παρουσιαστούμε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα. Αφομοιώνουμε σταδιακά τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία που θέλει να επιβάλει ο προπονητής μας, κάτι που πιστεύω ότι θα φανεί στο γήπεδο".

"Το θετικό στοιχείο είναι ότι είμαστε μια οικογένεια και όλα τα παιδιά βάζουν το συμφέρον της ΑΕΚ πάνω από τον εαυτό τους. Το κλίμα, εξάλλου, που επικρατεί στην ομάδα είναι άριστο. Στόχος μας είναι να δείχνουμε τον πραγματικό μας αγωνιστικό εαυτό σε κάθε αναμέτρηση, να δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε η ομάδα μας να υλοποιήσει το στόχο

".

Η Ένωση θα έχει στη διάθεσή της για πρώτη φορά τον Μαρτίνας Μαζέικα και τον Ανδρόνικο Γκιζόγιαννη ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα. "Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρόνικου Γκιζόγιαννη. Ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης, ο οποίος γεννήθηκε το έτος 1983 και έχει ύψος 2μ.07, αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο στο Αιγάλεω. Έχει φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα Πατρών, της Ολύμπια Λάρισας και της Χαλκίδας", ανέφερε η ανακοίνωση.



TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ