ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαπέτρου: "Ευχαριστώ από καρδιάς τον κόσμο του Παναθηναϊκού που δημιούργησε μια ασύλληπτη ατμόσφαιρα"

6   " " 2025 /  -  . (  / EUROKINISSI)
6 " " 2025 / - . ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού που έδωσε το "παρών" στο Καλλιμάρμαρο και δημιούργησε μια ασύλληπτη ατμόσφαιρα, όπως δήλωσε μετά από τη λήξη του αγώνα.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μοιράστηκε τις σκέψεις του για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" στο Καλλιμάρμαρο και ευχαρίστησε από καρδιάς τον κόσμο του Παναθηναϊκού AKTOR που έδωσε το "παρών" στο στάδιο και "δημιούργησε μια πανέμορφη ατμόσφαιρα" για το ματς του τριφυλλιού με την Παρτίζαν.

Ο Έλληνας φόργουορντ εξήγησε ότι οι πράσινοι δεν βρίσκονται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο τόνισε ότι θα δουλέψουν στο διάστημα που μεσολαβεί για το Super Cup της Ρόδου για να προετοιμαστούν για το πρώτο επίσημο τζάμπολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

"Ήταν μια ασύλληπτη ατμόσφαιρα, να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο τον κόσμο που ήρθε και δημιούργησε αυτή την πανέμορφη εικόνα. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες. Είμαι περήφανος για τον Παναθηναϊκό, για τον οργανισμό, για αυτά που πετύχαμε πέρυσι. Αυτά, βέβαια, ανήκουν στο παρελθόν. Η χαρά μας είναι ιδιαίτερη επειδή όλο αυτό έγινε προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ξέρουμε τι σημαίνει για όλο τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο για το μπάσκετ".

Για το αγωνιστικό σκέλος: "Στο αγωνιστικό δεν είμαστε στο επίπεδο που θα θέλαμε. Έχουν γίνει προσθήκες, αλλά είχαμε μια προετοιμασία περίεργη, με αρκετές απουσίες και αρκετούς τραυματίες. Δεν αποτελεί δικαιολογία, θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι στην αρχή.

Δεν είναι εύκολο να ενταχθούν και οι νέοι παίκτες σε μια ήδη επιτυχημένη ομάδα. Είναι και θέμα χημείας, γιατί οι 15 καλύτεροι παίκτες δεν κερδίζουν συνήθως. Θέλουμε λίγο χρόνο, πρέπει να δουλέψουμε, να βρούμε τα πατήματά μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο από την καρδιά μου, είναι μια αξέχαστη βραδιά για όλους".

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού AKTOR: "Οι στόχοι παραμένουν ίδιοι. Όταν είσαι στην κορυφή, όλοι θέλουν να σε πιάσουν και να σε ρίξουν. Το είπε και ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Δεν ξέρω τι είναι πιο δύσκολο: Αυτό που κάναμε πέρυσι ή αυτό που θα επιχειρήσουμε να κάνουμε φέτος. Γιατί όταν είσαι πρώτος όλοι έρχονται να παίξουν ενάντια στον πρώτο. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε πέρυσι, να βάλουμε τα κεφάλια μέσα και να επικεντρωθούμε στη φετινή σεζόν. Έχουμε τα πάντα για να πετύχουμε τα πάντα".

Για το πώς είναι να παίζει σε ανοιχτό γήπεδο: "Είναι απίστευτο να παίζεις σε ανοιχτό γήπεδο. Εντάξει φυσούσε λίγο, είχαμε άσχημα ποσοστά (σ.σ. γέλια). Κάναμε πάρα πολλά λάθη, ο κόουτς θέλει να παίξουμε καλύτερα. Έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε για το Super Cup και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ