ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαπέτρου: "Να δείξουμε ότι ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο προσκήνιο ως ομάδα επιπέδου playoffs και Final Four"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δήλωσε ότι είναι δύσκολο για τον Παναθηναϊκό να θεωρηθεί διεκδικητής της EuroLeague από την στιγμή που έχει 10-11 καινούρια πρόσωπα στο ρόστερ του, προσθέτοντας ότι ο πρώτος στόχος είναι αν επιστρέψει η ομάδα στο προσκήνιο ως ομάδα επιπέδου playoffs και Final Four.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ξέρει ότι ο πήχης στον Παναθηναϊκό έχει ανέβει στα ύψη μετά τις εντυπωσιακές κινήσεις του καλοκαιριού. Φρόντισε ωστόσο σε συνέντευξή του στην "mozzartsport.com" να βάλει τα πράγματα στην σωστή τους βάση.

"Είμαι ενθουσιασμένος. Ο Παναθηναϊκός ήταν ενεργός στην αγορά και έδειξε την φιλοδοξία του να επιστρέψει εκεί που ανήκει, πετυχαίνοντας σπουδαία πράγματα όπως τα προηγούμενα χρόνια. Είναι μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Έχουμε καλή ομάδα και καλό προπονητή. Όλα δείχνουν καλά και είναι μία καλή ευκαιρία για εμάς" ανέφερε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ, για να προσθέσει:

"Δεν είναι απλό να πούμε ότι είμαστε διεκδικητές του τίτλου. Οι ομάδες δεν χτίζονται σε έναν χρόνο. Είναι δύσκολο να φέρεις 10-11 νέους παίκτες, να περιμένεις να βρουν χημεία άμεσα και να είναι τέλειοι με κάποιον μαγικό τρόπο".

Ακολούθως τόνισε κλείνοντας το θέμα: "Θα είναι η πρώτη μας σεζόν μαζί. Φυσικά θα θέλαμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο, αλλά πρώτα πρέπει να εστιάσουμε στο να βελτιωνόμαστε καθημερινά και να χτίσουμε καλές σχέσεις. Πρώτα να επιστρέψουμε στο προσκήνιο ως ομάδα επιπέδου playoffs, FInal Four. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Βλέπουμε όλοι πόσο δύσκολο είναι να κατακτήσεις την EuroLeague, χρειάζεται και τύχη.

Κοιτάξτε τι έγινε με την Ρεάλ. Πέρασε εμάς στον προημιτελικό και μετά ο Γιουλ της έδωσε τον τίτλο με αυτό το σουτ. Δεν πρέπει να βάλουμε πίεση στους εαυτούς μας, αλλά να δείξουμε ότι ο Παναθηναϊκός επέστρεψε και θα είναι εδώ για χρόνια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ