ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαπέτρου στην Game Night: "Ο Σλούκας είναι χρυσό παιδί, ήταν μια παραμυθένια σεζόν"

Παπαπέτρου στην Game Night: "Ο Σλούκας είναι χρυσό παιδί, ήταν μια παραμυθένια σεζόν"
PRINTSCREEN

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε με όμορφα λόγια στον Κώστα Σλούκα και υποστήριξε ότι η σεζόν του Παναθηναϊκού ήταν "παραμυθένια", στις δηλώσεις του στην Game Night και στη Βασιλική Καραμούζα.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την Stoiximan Basket League και ανέβηκε στην κορυφή της Ελλάδας μετά από τρία χρόνια. Οι πράσινοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο αντέδρασαν με τρεις σερί νίκες επί του Ολυμπιακού και στέφθηκαν πρωταθλητές.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στην Game Night και στη Βασιλική Καραμούζα και αναφέρθηκε στον Κώστα Σλούκα, στην ονειρική σεζόν του "τριφυλλιού" και στην πιθανή συμμετοχή του στο Προολυμπιακό με την Εθνική ομάδα. Ο Έλληνας φόργουορντ αποθέωσε τον αρχηγό του, αναδεικνύοντας πόσο περήφανος είναι για τον τρόπο που χειρίστηκε την αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου στην Game Night:

Για το ότι τον φώναξε ο Σλούκας να σηκώσουν μαζί την κούπα του πρωταθλητή: "Συγκίνηση. Πραγματικά ευχαριστώ τον Κώστα. Ξέρω τι παιδί είναι, εκτός από αθληταράς είναι και φίλος. Το ότι κατεβήκαμε και σηκώσαμε την κούπα όλοι μαζί μετά από όλα αυτά που έχουμε περάσει είναι συγκινητικό".

Για τον Σλούκα: "Ο Κώστας είναι ένα πολύ έμπειρο παιδί. Θεωρώ ότι έχει ακούσει πάρα πολλά, πολύ άσχημα πράγματα για έναν άνθρωπο ακέραιο, που ο χαρακτήρας του και η προσωπικότητά του για αυτούς που τον γνωρίζουν, τον κάνουν πραγματικά ξεχωριστό. Είναι πραγματικά ξεχωριστός και είναι πραγματικά ένα χρυσό παιδί. Με κεφαλαία γράμματα αυτά που λέω. Θεωρώ ότι είναι άδικο, θεωρώ ότι καμιά φορά ο κόσμος παρασύρεται και λέει πράγματα χωρίς να ξέρει τι έχει συμβεί. Προφανώς δεν είναι δική μου δουλειά να παραστήσω την αλήθεια, ούτε να πω τίποτα παραπάνω. Παρ’ όλα αυτά είμαι πολύ περήφανος για το πώς το χειρίστηκε ο Κώστας. Είμαι πολύ περήφανος για τον χαρακτήρα του. Είμαι πολύ περήφανος για όλες τις απαντήσεις που έδωσε μέσα στο γήπεδο. Είναι μια παραμυθένια σεζόν για όλους μας".

Για την κατάκτηση της EuroLeague και του πρωταθλήματος: "Το ονειρευόμασταν όλοι είναι η αλήθεια. Αλλά αυτό ξεπέρασε τα όνειρά μας με τον τρόπο που έγινε. Κερδίζοντας την Ευρωλίγκα και κατακτώντας το πρωτάθλημα με τέτοια ανατροπή, 3-2. Πραγματικά ξεπερνάει τα όνειρά μας. Σίγουρα το θέλαμε, αλλά πραγματικά δεν έχω λόγια. Είναι μια σεζόν που θα μείνει στην ιστορία".

Για το αν θα συμμετάσχει με την Εθνική στο Προολυμπιακό: "Θέλω να μιλήσω και με τους ανθρώπους. Δεν θέλω να μιλήσω δημόσια, θέλω να μιλήσω με τον προπονητή, με τους ανθρώπους από την ομοσπονδία, γιατί πραγματικά θα ήταν άδικο να μιλήσω δημόσια για κάτι τέτοιο, πριν μιλήσω με αυτούς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ