ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ON FIRE

Παπαπέτρου: "Το γήπεδο είναι φοβερό, υπερσύγχρονο, παράλογο να είμαστε έτοιμοι αυτή τη στιγμή"

Παπαπέτρου: "Το γήπεδο είναι φοβερό, υπερσύγχρονο, παράλογο να είμαστε έτοιμοι αυτή τη στιγμή"
PRINTSCREEN

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Μπάγερν Μονάχου για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πήρε τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague και ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού για το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν: "Έπρεπε να κερδίσουμε θεωρώ στην έδρα μας, ελέγχαμε το ματς σε όλη τη διάρκεια και τα καταφέραμε. Ο κόουτς ήταν ευχαριστημένος στο ξεκίνημα, αρχίσαμε με 10-0 αν δεν κάνω λάθος. Κάθε προπονητής θα ήταν ευχαριστημένος. Όλοι βοήθησαν και έδωσαν κάτι στην ομάδα, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά ήταν μια καλή νίκη απέναντι σε μια ομάδα που στην πρεμιέρα κέρδισε τη Ρεάλ".

Για το γήπεδο: "Το γήπεδο είναι φοβερό, υπερσύγχρονο. Όλοι καταλαβαίνουν το πόσο όμορφο είναι, πόσο ωραίο έχει γίνει και πόσο ωραία είναι η ατμόσφαιρα. Ευχαριστούμε τον κόσμο και τα καλύτερα έρχονται. Είναι το πιο ωραίο γήπεδο στην Ευρώπη και στην EuroLeague. Είμαστε πολύ περήφανοι που παίζουμε εδώ. Το glass floor είναι ξένο για όλους μας μέχρι τώρα, αλλά και εμείς και ο κόσμος θα το συνηθίσουμε και θα το αγαπήσουμε".

Για την ετοιμότητα της ομάδας: "Είναι παράλογο να είμαστε έτοιμοι αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ νωρίς. Προσπαθούμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε παιχνίδια αυτή τη στιγμή και με τον χρόνο που θα έχουμε θα βρούμε τους αυτοματισμούς και τη χημεία που θέλουμε".

Για τη συνέχεια: "Πρέπει να συγκεντρωθούμε με τον ΠΑΟΚ και μετά θα συγκεντρωθούμε για το Παρίσι που είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα".

TAGS ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ON FIRE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ