ΚΗΦΙΣΙΑ

Παπαθεοδώρου: "Σημαντική νίκη ψυχολογίας"

Παπαθεοδώρου: "Σημαντική νίκη ψυχολογίας"
INTIME SPORTS

Η Νέα Κηφισιά έφτασε στη νίκη και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στη σημασία της νίκης αυτής όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι.

Σερί ηττών ήταν και πάει. Η Νέα Κηφισιά επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας των Τρικάλων με 81-72, σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε τον πλήρη έλεγχο. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου συνεχάρη τους παίκτες του για την εμφάνισή τους, ενώ ο Κώστας Φλεβαράκης τόνισε πως η ομάδα των βορείων προαστίων ήθελε περισσότερο τη νίκη.

Ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς δήλωσε: "Είχαμε απόλυτη ανάγκη να κερδίσουμε για δύο λόγους. Πρώτον γιατί είχαμε σερί ατυχών αποτελεσμάτων που αυτό και βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά μας δημιουργούσε σοβαρό θέμα. Η ψυχολογική μας κατάσταση δεν ήταν καλή και κάθε Σάββατο που είχαμε ματς η εικόνα μας δεν ήταν αντιπροσωπευτική της προσπάθειας των παιδιών όλη την εβδομάδα. Τον τελευταίο ενάμιση μήνα η ομάδα δουλεύει σε ψηλό επίπεδο χωρίς να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και θέλαμε αυτή η καλή δουλειά που γίνεται να ευοδωθεί με ένα καλό αποτέλεσμα. Το δύσκολο για μας ήταν ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που μετά τις αλλαγές που έκανε πριν από ένα μήνα έχει αλλάξει επίπεδο και το είδαμε και σε εμφανίσεις και σε αποτελέσματα. Έχει περισσότερη ποιότητα και οι προσθήκες που έκανε ο κόουτς την έκαναν πιο γρήγορη πιο αθλητική και αυτός ήταν για μας ένας ακόμα βαθμός δυσκολίας που έπρεπε να ξεπεράσουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη και συνεχίζουμε, έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι πριν τη διακοπή και θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Συγχαρητήρια και στον κόουτς Φλεβαράκη γιατί έχει καταφέρει να σώσει και φέτος την ομάδα χωρίς μεγάλο μπάτζετ και πολλά χρήματα και να βελτιώσει την εικόνα της από την μέση του πρωταθλήματος και μετά. Ελπίζω και εμείς να τελειώσουμε με καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα αυτές τις αγωνιστικές που απομένουν".

Ο Νίκος Μπάρλος, εκ μέρους των παικτών του δήλωσε: "'Ήταν πολύ σημαντική νίκη για μας γιατί προερχόμασταν από σερί άτυχων αποτελεσμάτων. Θεωρώ ότι ήμασταν διαβασμένοι καλά, κάτι που συμβαίνει σε όλα τα ματς αλλά αυτή τη φορά το βγάλαμε και στο γήπεδο. Ο τρόπος παιχνιδιού των Τρικάλων τα κάνουν πολύ επικίνδυνα, για αυτό θέλαμε να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Σημασία έχει ότι το ευχαριστηθήκαμε και ήταν κάτι το οποίο το είχαμε ανάγκη. Δουλεύουμε καλά μέσα στην εβδομάδα και επιτέλους βγαίνει και μέσα στο γήπεδο".

Ο Κώστας Φλεβαράκης τόνισε: "Εμείς ήρθαμε για το κάτι παραπάνω αλλά αυτό δεν είναι και πολύ εύκολο να γίνει. Δεν ήμασταν καλοί δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και ξεκινήσαμε με κακή άμυνα, με εύκολα λάθη. Νομίζω ότι όλη η ουσία είναι σε αυτά που είπε ο Νίκος (σ.σ. Μπάρλος). Η Κηφισιά ήθελε πιο πολύ τη νίκη, την είχε απόλυτη ανάγκη και έχει την ποιότητα το επίπεδο και ατομικά και συνολικά να κάνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει πολύ δίκαια τον αγώνα και για αυτό θα δώσω συγχαρητήρια και στον κόουτς και στα παιδιά της Κηφισιάς». Για τη συνέχεια της προσπάθειας της ομάδας του τόνισε: «Εμείς συνεχίζουμε κοιτάμε το ματς με τον Κολοσσό και στα ματς που απομένουν θέλουμε να δείξουμε ότι δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα γιατί είχε βγει μια εικόνα ότι η ομάδα πέτυχε το στόχο και τελείωσε το πρωτάθλημα για μας. Εμείς θέλουμε να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται. Έχουμε δύσκολο ματς με την Ρόδο που είναι σε καλή κατάσταση και πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες".

Ο Μάριος Ματαλών πρόσθεσε: "Προερχόμασταν από δυο νικηφόρα αποτελέσματα και θέλαμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω και να κερδίσουμε ξανά εκτός έδρας. Δεν τα καταφέραμε, η Κηφισιά εμφανίστηκε παθιασμένη και αποφασισμένη και από την αρχή πήρε μεγάλη διαφορά. Σε κάποιο σημείο στο δεύτερο ημίχρονο ροκανίσαμε λίγο τη διαφορά, όμως η Κηφισιά φάνηκε ψύχραιμη. Αφήνουμε πίσω αυτό το ματς και κοιτάμε το ματς με την Ρόδο στην έδρα μας που πάντα παίζουμε πιο δυνατά. Από κει και πέρα κοιτάμε στους εναπομείναντες αγώνες να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ