EUROLEAGUE

Παππάς: "Ο Φελντέιν βρήκε την καρδιά να το βάλει"

Παππάς: "Ο Φελντέιν βρήκε την καρδιά να το βάλει"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Παππάς εκθείασε τον Φελντέιν για το καθοριστικό και νικητήριο τρίποντο που σημείωσε, ενώ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σχολίασε πως ο κόουτς Τζόρτζεβιτς τους έβαλε τις φωνές στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ οι Νίκος Παππάς, Σάσα Πάβλοβιτς και Βασίλης Χαραμπόπουλος, σχολιάζοντας τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μάλαγα.

Ο Νίκος Παππάς είπε τα εξής: "Ήταν μία αγχωτική νίκη. Κρίθηκε με ένα τρίποντο στο τέλος. Νομίζω πως ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα σχεδόν σε όλο το ματς. Κάπου στο τέλος η Μάλαγα μας κοίμισε με τον ρυθμό της και παραλίγο να χάσουμε ένα δικό μας παιχνίδι. Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα ενέργειας, αλλά δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Ξέραμε πως η Μάλαγα παίζει μία περίεργη άμυνα με βοήθειες στην αδύναμη πλευρά. Το μυαλό μας κόλλησε στην ζώνη στο τέλος. Μας έλειψε και η παρουσία του Καλάθη στο τέλος με τα φάουλ, γιατί αυτός είναι ο εγκέφαλος μας. Βγήκε και κούραση στον Διαμαντίδη στο τέλος. Με την βοήθεια του κόσμου πήραμε το ματς. Ο Φελντέιν είναι πολύ καλός σουτέρ. Βρήκε την καρδιά να βάλει στο τέλος ένα μεγάλο και καθοριστικό σουτ. Ήταν ωραία και η δημιουργία του Διαμαντίδη στην φάση. Έτσι είναι το μπάσκετ, κρίνεται στο σουτ".

Χαραλαμπόπουλος: "Μας έβαλε τις φωνές ο κόουτς"

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης είπε τα εξής: "Ήταν ένα δύσκολο μας, θέλαμε την πρώτη μας νίκη στο TOP-16 και ευτυχώς την πήραμε, αυτό έχει σημασία. Ήταν αγχωτικός ο τρόπος, αλλά νικήσαμε αυτό μετράει. Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, χάσαμε την συγκέντρωση μας στο τέλος. Αποδείξαμε όμως πως διαθέτουμε ποιότητα και σπουδαίους παίκτες που έδειξαν χαρακτήρα στο τέλος. Βγάλαμε πάθος, αποφασιστικότητα και ενέργεια. Είχαμε καθαρό μυαλό, βγάλαμε καλές φάσεις σε άμυνα και επίθεση και πήραμε το ματς. Στο τέλος του αγώνα ο κόουτς μας έβαλε τις φωνές, γιατί δεν έμεινε ευχαριστημένος από την γενική μας εικόνα".

Πάβλοβιτς: "H Μάλαγα μας κούρασε"

Ο Σάσα Πάβλοβιτς από την πλευρά του σχολίασε τα εξής: "Είναι ένα από τα ματς που σκέφτεσαι ότι ευτυχώς πήραμε τη νίκη… Δεν είχαμε πολλή ενέργεια αλλά το σημαντικό ήταν ότι θέλαμε το ματς και ευτυχώς το τέλος ήταν καλό. Πήραμε τη νίκη. Η Μάλαγα χρησιμοποίησε πολλά κοντά σχήματα και ίσως να μας κούρασε αυτό. Πρέπει να προσέχουμε από δω και πέρα. Και όταν έχουμε επτά πόντους διαφορά πρέπει να δίνουμε περισσότερη ενέργεια για να πάμε τη διαφορά στους δέκα".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ