ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Παππάς: "Περήφανοι και χαρούμενοι"

Παππάς: "Περήφανοι και χαρούμενοι"
Παππάς

Ο Νίκος Παππάς τόνισε ότι στον Κολοσσό είναι πολύ χαρούμενοι από την κατάκτηση της 6ης θέσης

Στα πλέι οφ, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Ο Νίκος Παππάς μίλησε στο επίσημο σάιτ του Κολοσσού για τη μεγάλη αυτή επιτυχία της ομάδας του.
"Είμαστε πολύ περήφανοι για την έκτη θέση που κατακτήσαμε. Είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία της ομάδας και όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση το ότι είναι και η καλύτερη θέση που κατέκτησε ποτέ επαρχιακή ομάδα στην Α1 και ότι δώσαμε χαρά και στη διοίκηση και στον κόσμο μας".

Το περασμένο Σάββατο ο Παππάς αγωνίστηκε για περισσότερο από τριάντα λεπτά κόντρα στον ΠΑΟΚ καλύπτοντας την απώλεια του Σάσα Βασίλιεβιτς λόγω τραυματισμού: "Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα τραυματισμού του Κώστα (σ.σ. Χαρίσης) αλλά και τον τραυματισμό του Σάσα (σ.σ. Βασίλιεβιτς) κατά τη διάρκεια του αγώνα οπότε είχαμε δύο λύσεις λιγότερες στην προσπάθειά μας να παλέψουμε παραπάνω.

Σίγουρα η ήττα δεν μπορεί να αλλοιώσει όλη τη μεγάλη πορεία που έχουμε κάνει στο πρωτάθλημα, ούτε την σταθερά καλή αγωνιστική μας εικόνα μέσα στο γήπεδο"

.

Αναφερόμενος στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ο Νίκος Παππάς σχολίασε: " Τώρα έχουμε το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου στην έδρα μας όπου περιμένουμε να σημειωθεί νέο sold out στα εισιτήρια από τον κόσμο μας. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε μαζί του τη μεγάλη φετινή μας επιτυχία.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα η οποία τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού ο ΠΑΟΚ παίζει με την Ολύμπια Λάρισας. Εμείς θα παίξουμε χωρίς πίεση με στόχο να προετοιμαστούμε όσο περισσότερο γίνεται για τα play offs"

.

Οι αγώνες οχτάδας του πρωταθλήματος αρχίζουν το Σάββατο 1η Μαΐου με τον ΒΑΠ Κολοσσό να βρίσκει στο δρόμο του το Μαρούσι: " Στα play offs θ’ αντιμετωπίσουμε το Μαρούσι, μία ομάδα που είχε απόλυτα πετυχημένη σεζόν και στην Ευρωλίγκα και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Βέβαια, δεν θα παίξουμε μόνο για τη συμμετοχή αλλά και για το κάτι παραπάνω. Θέλουμε να δείξουμε και στα play offs ότι η ομάδα μας δίκαια έχει πραγματοποιήσει την φετινή της πορεία".


Δύο οι απόντες από τις προπονήσεις

Το απουσιολόγιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν είναι λευκό, από τη στιγμή που ο Κώστας Χαρίσης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του (θλάση στον προσαγωγό) και γι' αυτό το λόγο άλλωστε δεν θα αγωνιστεί ούτε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής και τον Σάσα Βασίλιεβιτς ο οποίος τραυματίστηκε στο 3ο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ και δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μέχρι τη λήξη. Την Κυριακή υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στην οποία διαπιστώθηκε τράβηγμα στη γάμπα και ο χρόνος αποθεραπείας ενδεχομένως να ξεπεράσει το διάστημα μίας εβδομάδας.

Αλλαγή ώρας στο ματς της Τετάρτης

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, ο αγώνας της Τετάρτης ανάμεσα στον Κολοσσό και τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει στις 19:00 αντί για τις 17:00.

Εισιτήρια και την Τρίτη

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΑΕ Κολοσσός, δεν έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια του αγώνα ΒΑΠ Κολοσσός – Παναθηναϊκός και τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, έναντι Μητρόπολης) θα είναι και αύριο ανοιχτά από τις 10.00’ ως τις 15.00’ για τον φίλαθλο κόσμο που επιθυμεί να προμηθευτεί εισιτήριο για την εντός έδρας αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής.





















TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ