ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παππάς: "Θα το πάμε μέρα-μέρα με τον Σλούκα"

Παππάς: "Θα το πάμε μέρα-μέρα με τον Σλούκα"
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Μέρα με τη μέρα θα κρίνεται η κατάσταση του τραυματισμού του Κώστα Σλούκα όπως δήλωσε ο ασίσταντ κόουτς του Ολυμπιακού, Χρήστος Παππάς που αντικατέστησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά την αποβολή του στο ματς με τον Άρη.

Ο Χρήστος Παππάς ανέλαβε το κοουτσάρισμα του Ολυμπιακού στα τελευταία 8 λεπτά του αγώνα της 14ης αγωνιστικής της Basket League με τον Άρη, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές. Ο ασίσταντ των ερυθρολεύκων ερωτήθηκε φυσικά για το φλέγον ζήτημα, που δεν είναι άλλο από τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα, μιας και ακολουθεί διαβολοβδομά στην EuroLeague, στην οποία οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα παίξουν με Φενέρμπαχτσε εκτός (31/1, 19:45) και με Εφές (3/2, 21:00) εντός.

"Τα παιχνίδια της EuroLeague είναι πάντα πολύ ανταγωνιστικά. Σίγουρα παίζουμε με δύο πολύ καλές ομάδες. Να δούμε τι θα γίνει και με τους τραυματίες μας. Θα το πάμε μέρα-μέρα με τον Σλούκα. Να δούμε τώρα τι έγινε και με τον Πίτερς. Προχωράμε", είπε σχετικά με τον διεθνή γκαρντ τις υποχρεώσεις που ακολουθούν.

"Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, ειδικά αυτή την περίοδο που οι ομάδες διανύουν μια περίοδο κούρασης θα λέγαμε. Δεν παίξαμε καλά, ειδικά στην άμυνα ήμασταν πολύ κάτω από τα στάνταρ μας. Στο τέλος της ημέρες η νίκη είναι που μετράει. Ήταν θέμα προσέγγισης", τόνισε σχετικά με το ματς κόντρα στον Άρη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ