ΑΡΗΣ

Παραιτήθηκε και ο Κουιμτζής

Παραιτήθηκε και ο Κουιμτζής

Την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης υπέβαλε το μεσημέρι (7/05) της Δευτέρας ο Θανάσης Κουιμτζής.

Ο Θανάσης Κουιμτζής υπέβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης και την θέση του Αντιπροέδρου.

Σύμφωνα με την επιστολή που απέστειλε έκανε γνωστό πως είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή του σε προφορικό επίπεδο στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη αλλά παρέμεινε επειδή του ζητήθηκε.

Η επιστολή παραίτησης του Θανάση Κουιμτζή προς τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, είναι η ακόλουθη:

" Αγαπητέ κε. Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή μου σας υποβάλλω εγγράφως την παραίτησή μου από το Δ.Σ. ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Την παραπάνω δήλωση βούλησης είχα γνωστοποιήσει και προφορικά ήδη από τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη, όπου και μου ζητήθηκε να παραμείνω για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα.

Παρακαλώ όπως κάνετε δεκτή την παραίτησή μου και προβείτε στις απαραίτητες διαδικασίες που την ακολουθούν".

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Κουιμτζής με την σημερινή του παραίτηση από το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης πήρε την σκυτάλη από τον εκπρόσωπο του ΑΣ Άρης, Τάσο Οικονόμου, που την είχε υποβάλει την περασμένη Τετάρτη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το διοικητικό κενό που έχει δημιουργηθεί δεν έχει καλυφθεί με τοποθέτηση άλλου εκπροσώπου του ΑΣ Άρης για τον λόγο ότι ο ΑΣ Άρης είναι ουσιαστικά υπέρ της αλλαγής σελίδας στην ΚΑΕ Άρης.

Υπέρ του διοικητικού συμβουλίου με ορισμό Διοίκησης Πρωτοδικείου και ιθύνων νους τον γραμματέα του Λευτέρη Αρβανίτη. Κάτι όμως που για να γίνει θα πρέπει να υποβάλει πρώτα την παραίτησή του ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ