ΜΙΛΩΝΑΣ

Παραιτήθηκε ο Αλέξης Παπαδάτος από τα τμήματα υποδομής του Μίλωνα

Παραιτήθηκε ο Αλέξης Παπαδάτος από τα τμήματα υποδομής του Μίλωνα
EOK

Παρελθόν από τα τμήματα υποδομής του Μίλωνα αποτελεί ο Αλέξης Παπαδάτος, που υπέβαλε την παραίτησή του.

Την παραίτησή του από τα τμήματα υποδομής του Μίλωνα υπέβαλε ο Αλέξης Παπαδάτος, που αποχαιρέτησε την ομάδα της Νέας Σμύρνης, πραγματοποιώντας μια αναδρομή στις επιτυχίες της ομάδας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Στην επιστολή του, ο Αλέξης Παπαδάτος, εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από τα αναπτυξιακά τμήματα του Μίλωνα.

Αναλυτικά:

"Καλησπέρα σας.

Τη χρονιά που πέρασε, οι υποδομές της ομάδας μας έγραψαν ιστορία, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος U21 και την είσοδο του U18 στο Final 4 του Rising Stars Greece, παράλληλα όμως σημειώσαμε και πολλές πολύ μεγάλες ατομικές επιτυχίες των αθλητών μας και τη συμμετοχή τους στις Εθνικές Ομάδες U18, U17, U16.

Έπειτα από μια άκρως επιτυχημένη μπασκετική χρόνια παρακολουθώ με λύπη τις εξελίξεις του Συλλόγου μας και εισπράττω καθημερινά την αγωνία και την αβεβαιότητα των παιδιών και των γονιών τους, στους οποίους ενώ υποσχεθήκαμε ότι έρχονται τα καλύτερα τους στερούμε το όνειρο. Για αυτόν τον λόγο θα ήθελα να σας ενημερώσω πως με τη λήξη του μήνα και των προπονήσεων αποφάσισα να λήξω και την συνεργασία μας.

Καλη συνέχεια

Αλέξης Παπαδάτος"

TAGS ΜΙΛΩΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ