ΑΡΗΣ

Παρακολουθεί τον Κλαρκ

Παρακολουθεί τον Κλαρκ
Κλαρκ

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός του νέου και ο Κέιντρεν Κλαρκ φαίνεται ότι αποτελεί έναν από τους στόχους

Ο Αντρέα Ματσόν μπορεί να μην έχει ακόμη ανακοινωθεί και επίσημα ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Η παρουσία του εξάλλου από χθες το πρωί στην Αθήνα και οι αλλεπάλληλες επαφές του με μάνατζερ παικτών παρουσία των διοικούντων της ΚΑΕ φανερώνει κάτι τέτοιο. Το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί και επίσημα είναι ο Ιταλός τεχνικός να λύσει το συμβόλαιό του με την ιταλική Φορτιτούντο Μπολόνια. Στον Άρη ένας από τους μεταγραφικούς στόχους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι ο Κίκι Κλαρκ. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του Αιγάλεω αλλά κάτοχος πλέον βουλγάρικου διαβατηρίου δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σκαβολίνι Πέζαρο κάτι όμως που θα ξεκαθαρίσει οριστικά στις επόμενες μέρες. Η ιταλική ομάδα του έχει καταθέσει πρόταση για νέο συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας στο οποίο όμως ο Κλαρκ δεν έχει ακόμη απαντήσει και στον Άρη παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωσή του.

Κατά τα άλλα μετά την πώληση του Μάσεϊ στην Ρεάλ Μαδρίτης όπως όλα δείχνουν τις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει αυτή του Ντάριους Ουάσιγκτον με την Ούνιξ Καζάν να έχει το προβάδισμα.

Κατά τα άλλα για τους παίκτες που βρέθηκαν στο ρόστερ του Άρη την χρονιά που ολοκληρώθηκε ανοιχτή παραμένει η παραμονή των Μπόισα και Αγαδάκου σε αντίθεση με τον Καλαϊτζή ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επαφή με τον Γιώργο Σιγάλα ώστε να βρεθεί στο τεχνικό τιμ.



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ