ΜΑΡΟΥΣΙ

"Παραλήρημα εμπάθειας"

"Παραλήρημα εμπάθειας" χαρακτηρίζει με επίσημη θέση το Μαρούσι τα όσα είπαν Ζούρος και Πανελλήνιος

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Με έκπληξη παρακολουθήσαμε , μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης., τον προπονητή και τους συντάκτες της ανακοίνωσης του Πανελληνίου να επιδίδονται σε ένα παραλήρημα εμπάθειας και μικροπρέπειας εις βάρος της ομάδας μας.

Καταλαβαίνουμε ότι είναι ανθρώπινο, μετά από μια ήττα , ειδικά αν πρόκειται για την 12η σε 13 παιχνίδια στην Α1 , από τον ίδιο αντίπαλο, κάποιος που έρχεται σε δύσκολη θέση να αναζητά άλλοθι απέναντι στον εργοδότη του. Ωστόσο υπάρχουν και όρια τα οποία ο καθένας τοποθετεί ανάλογα με την παιδεία του και την αγωγή του.

Για παράδειγμα, δεν είναι τυχαίο πως ο συγκεκριμένος προπονητής και χθες αλλά και στο δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι μας στα περσινά πλει οφ που τελείωσε με 36 πόντους διαφορά εις βάρος της ομάδας του (57-93), έφυγε από το παρκέ χωρίς να χαιρετήσει τον εκάστοτε προπονητή μας. Αυτό όμως είναι το λιγότερο.

Ο Πανελλήνιος είναι μια ιστορική ομάδα που τα τελευταία χρόνια κάνει μια δυναμική επένδυση ώστε να αναρριχηθεί και να αλλάξει επίπεδο. Όμως έχουμε την αίσθηση ότι χρησιμοποιώντας πρακτικές που γυρίζουν το μπάσκετ 30 χρόνια πίσω αδικεί από μόνος του την αξιέπαινη προσπάθειά του.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλες αυτές οι μέθοδοι δεν είναι υπό την έγκριση του προέδρου του, ο οποίος τόσα έχει προσφέρει στον Ελληνικό Αθλητισμό. Ευτυχώς που υπάρχουν αρμόδια όργανα για να επιληφθούν για ανάλογες συμπεριφορές και η κοινή γνώμη για να κρίνει.

Ωστόσο , σε κάθε περίπτωση, εμείς είμαστε πρόθυμοι να παρακολουθήσουμε μαζί και δημόσια το βίντεο του συγκεκριμένου ή οποιουδήποτε άλλου αγώνα, για να ανακαλύψουμε από πού αντλεί την έμπνευση αλλά κυρίως το μένος του το φίλο σωματείο του Πανελληνίου"











TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ