ΑΡΗΣ

Παραμένει απών ο Γκίκας

1
1 WWW.MEGAPRESS.GR

Με μοναδικό απόντα το Νίκο Γκίκα πραγματοποιήθηκε η μεσημεριανή προπόνηση του Άρη στο ''Nick Galis Hall'' με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου.

Η προετοιμασία του Άρη για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου ξεκίνησε με μία μεσημεριανή προπόνηση του Άρη στο ''Nick Galis Hall'' και μοναδικό απόντα τον Νίκο Γκίκα.

Η απουσία του 24χρονου πλέι μέικερ είχε να κάνει με το ότι δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατό του που συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί από την περασμένη εβδομάδα. Αυτό που τον άφησε εκτός αποστολής και από το σαββατιάτικο παιχνίδι στην Αμαλιάδα με τον Κόροιβο.

Πριν από την προπόνηση, οι παίκτες του Άρη είδαν για αρκετή ώρα βίντεο από το τελευταίο παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, όπου ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στα λάθη που κόστισαν στην ήττα. Κι όσο για την προπόνηση έγινε το μεσημέρι εξαιτίας των εκδηλώσεων για τη 17η Νοεμβρίου. Όπως ισχύει κάθε χρόνο αυτήν την ημέρα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σωτήρης Μανωλόπουλος κέρασε για τα χθεσινά του γενέθλια. Για το απόγευμα τέλος είναι προγραμματισμένο το τελικό ραντεβού της διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με τον εκπρόσωπο του Στέφεν Αντεγκμπόγιε για την παραμονή του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου αφού σήμερα ολοκηρώθηκε το μηνιαίο του συμβόλαιο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ