ΑΡΗΣ

Παραμένει απών ο Γκίκας

Παραμένει απών ο Γκίκας

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κολοσσό Ρόδου στο «Nick Galis Hall» και μοναδικό απόντα τον Νίκο Γκίκα.

Η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κολοσσό Ρόδου στο «Nick Galis Hall» συνεχίστηκε με διπλή προπόνηση και μοναδικό απόντα τον Νίκο Γκίκα

Ο 24χρονος γκαρντ του Άρη ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ταλαιπωρήθηκε από μία κάκωση που όμως την ξεπέρασε, θα επιχειρήσει να μπει στο πρόγραμμα μεθαύριο Πέμπτη και τότε θα φανεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό.

Το πιθανότερο είναι ο Γκίκας που από χθες ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα να μπορέσει τη φορά αυτή να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Άρη για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κολοσσό Ρόδου.

Αύριο Τετάρτη θα μπούνε πιθανότατα οι υπογραφές στο συμβόλαιο του Στέφεν Αντεγκμπόγιε ως το τέλος της σεζόν. Σήμερα συζητήθηκαν κάποια θέματα που είχανε να κάνουνε με τις εγγυήσεις και αύριο αναμένεται να κλείσει τυπικά το θέμα με τις υπογραφές.

Η ΚΑΕ Άρης δεν είχε σήμερα κάποια ενημέρωση αναφορικά με τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ για τις προσφυγές που κατέθεσε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και βρίσκεται εν αναμονή τους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ