ΑΡΗΣ

Παραμένει η διαφορά με Σκορδίλη

Παραμένει η διαφορά με Σκορδίλη
INTIME SPORTS

Η διαφορά των 30.000 ευρώ που χωρίζει την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και τον Γάιο Σκορδίλη παραμένει μετά και την νέα πρόταση στον δυναμικό Κερκυραίο φόργουορντ.

Ούτε μετά και την νέα πρόταση της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης φαίνεται πως κάμφθηκε η διαφορά που την χωρίζει με τον Γάιο Σκορδίλη που είναι της τάξης των 30.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα ο διεθνής δυναμικός Κερκυραίος φόργουορντ δείχνει διατεθειμένος να δεχθεί «κούρεμα» από τις 107.000 ευρώ στις 90.000 ευρώ και να αποπληρωθεί σε βάθος τριετίας όπως του προτάθηκε για το ποσό των 60.000 ευρώ.

Η άρνηση του Σκορδίλη και στην δεύτερη νέα πρόταση της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης έχει σαν αποτέλεσμα να συντηρεί το μεγάλο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει. Αυτό έχει να κάνει με την πραγματοποίηση μεταγραφών παικτών που την περσινή περίοδο είχανε αγωνιστεί εκτός Ελλάδος.

Όπως είναι ειδικά η περίπτωση του Κώστα Χαραλαμπίδη που επίσης έχει λαμβάνειν με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή όμως να επιθυμεί την απόκτηση του 36χρονου έμπειρου διεθνή γκαρντ που στο τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου είχε αγωνιστεί στην Μπρίντιζι και την Α2 της Ιταλίας.

Υπενθυμίζεται όσον αφορά την χθεσινή πρόταση της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης στο πρόσωπο του Σκορδίλη πως συμπεριλαμβανόταν στην συνολική πρόταση προς τον νομικό Νίκο Πετράτο για την επίτευξη διακανονισμών των παικτών που εκπροσωπεί και έχουνε λαμβάνειν.

Μάλιστα η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης είχε ζητήσει χθες να έχει μία απάντηση ακόμη και σήμερα ώστε μέχρι την Παρασκευή να μπορούσε να είχε ενημερώσει την FIBA για τις συμφωνίες της. Σύμφωνα δε με πληροφορίες η πρόταση περιελάμβανε διασφάλιση μέσω της Cyta.

Όσο για τους παίκτες που εκπροσωπεί ο Νίκος Πετράτος που έχουνε λαμβάνειν από την ΚΑΕ Άρης και στους οποίους αναφερότανε η χθεσινή πρόταση ήταν εκτός του Σκορδίλη για τους Μπάρλο, Αργυρόπουλο, Χρυσικόπουλο, Χαραλαμπίδη, Κουμπούρα και Ντικούδη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ