ΑΡΗΣ

Παράπονα και συγχαρητήρια

Τα παράπονα της προς την αστυνομία αλλά και τα συγχαρητήρια προς τον κόσμο εξέφρασε η ΚΑΕ Αρης

"Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκφράζει τα παράπονα της για την αστυνομική δύναμη στον αποψινό αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, διότι δεν μερίμνησε για την ομαλή άφιξη των φιλάθλων της ομάδας μας στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα. Το αποτέλεσμα ήταν ομάδα φιλάθλων του ΠΑΟΚ να συγκεντρωθεί στην Καμάρα και ανενόχλητη να επιτίθεται σε φιλάθλους του ΑΡΗ και να προκαλεί υλικές ζημιές σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

Η Διοίκηση μάλιστα του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είχε επισημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ότι θα υπάρξουν τέτοιου είδους επεισόδια στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά παρ' όλα αυτά δεν υπήρξε αστυνομική δύναμη, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στο παραπάνω γεγονός.

Η Διοίκηση του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα διαμαρτυρηθεί αρμοδίως καθότι τα φαινόμενα αυτά λόγω της ανέχειας που επιδεικνύει η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης τείνουν να γίνουν συνήθεια πριν τους αγώνες μπάσκετ του ΑΡΗ θίγοντας αποκλειστικά τους φιλάθλους της ομάδας μας"



, ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης προς την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Όσο για την ανακοίνωση προς τον κόσμο της ομάδας με αφορμή το νέο sold out: "Η Διοίκηση, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ευχαριστούν θερμά όλους εσάς που για μια ακόμη φορά τη φετινή σεζόν δείξατε έμπρακτα την αγάπη σας για την ομάδα γεμίζοντας ασφυκτικά το Αλεξάνδρειο και εξαντλώντας όλα τα εισιτήρια της αποψινής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Σας αξίζει όμως και ένα μεγάλο "Μπράβο", για την κόσμια συμπεριφορά που επιδείξατε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, καθώς επίσης και για το ότι δεν σταματήσατε να φωνάζετε ούτε μια στιγμή για τον αγαπημένο μας ΑΡΗ, παρά την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας που δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τις πραγματικές της δυνατότητες"

.

Το πρόγραμμα της εκδρομής στο Κάουνας



Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με αφορμή την πτήση τσάρτερ στο Κάουνας για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Ζαλγκίρις εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: " Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοινώνει ότι θα συνεχιστούν μέχρι και αύριο (23/01) οι εγγραφές για τη εκδρομή που διοργανώνει με το τσάρτερ της ομάδας για τους φιλάθλους του, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.

Στο πακέτο της εκδρομής περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια, η διαμονή σε ξενοδοχείο και οι μετακινήσεις με πούλμαν (αεροδρόμιο - ξενοδοχείο - γήπεδο και το αντίστροφο). Η αναχώρηση θα γίνει στις 09:30 το πρωί της 24ης Ιανουαρίου με απευθείας πτήση από την Θεσσαλονίκη για το Κάουνας και όλοι όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν θα πρέπει να βρίσκονται στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" από τις 07:30 το πρωί. Η διάρκεια της πτήσης υπολογίζεται στις τρεις ώρες και ένα τέταρτο, ενώ οι φίλοι της ομάδας που θα ταξιδέψουν για το Κάουνας, θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο BEST WESTERN SANTAKOS, ενώ το check out θα γίνει στις 25/01 και ώρα 12:00.

Ο αγώνας κόντρα στη Ζαλγκίρις είναι προγραμματισμένος για τις 20:45 και η επιστροφή για τη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη λίγες ώρες μετά τη λήξη του αγώνα.
Το κόστος της εκδρομής ανέρχεται στα 280 ευρώ για δίκλινο και 310 για μονόκλινο δωμάτιο και κάθε ενδιαφερόμενος που θέλει να εγγραφεί πρέπει καταβάλλει ολόκληρο το ποσό και να διαθέτει νέας μορφής διαβατήριο, ή νέας μορφής ταυτότητα, για να είναι σε θέση να ταξιδέψει. Επίσης, όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν δηλώσει συμμετοχή για την εκδρομή και έδωσαν προκαταβολή, να περάσουν άμεσα από τα γραφεία της Κ.Α.Ε. για να εξοφλήσουν το υπόλοιπο ποσό.

Σημειώνεται επίσης ότι οι εγγραφές θα γίνονται από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, 2310 265 600)"






.



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ