ΗΡΑΚΛΗΣ

Παρελθόν από τον Ηρακλή ο Σαρικόπουλος: "Αυτό που δεν μπορώ να δώσω πια είναι η αξιοπρέπειά μου, ο Θεός μαζί σας"

Παρελθόν από τον Ηρακλή ο Σαρικόπουλος: "Αυτό που δεν μπορώ να δώσω πια είναι η αξιοπρέπειά μου, ο Θεός μαζί σας"
INTIME SPORTS

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος αποχώρησε από τη θέση του General Manager στον Ηρακλή και τόνισε ότι δεν μπορεί να δώσει πλέον την αξιοπρέπειά του, όπως έκανε με την υγεία του, με την ψυχή του και με την οικογένειά του.

Παρελθόν από τον Ηρακλή αποτελεί ο Ζήσης Σαρικόπουλος, αποφασίζοντας να αποχωρήσει από τη θέση του General Manager, την οποία ανέλαβε πέρυσι αφότου έριξε τίτλους τέλους στην καριέρα του στα παρκέ.

Ο Σαρικόπουλος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι: "Έδωσα την υγεία μου, τη ψυχή μου, την οικογένειά μου. Αυτό που δεν μπορώ να δώσω πια είναι η αξιοπρέπειά μου, η φήμη μου σαν πρόσωπο και το όνομά μου. Ξεπέρασα τα ανθρώπινα όριά μου και ορισμένες φορές εις βάρος της οικογένειάς μου και της προσωπικής μου ζωής".

Αναλυτικά το μήνυμα του Ζήση Σαρικόπουλου:

"Αγάπησα και αγαπώ την ιδέα που εκπροσωπεί αυτός ο σύλλογος. Από την περσινή αγωνιστική χρονιά, αγωνιζόμενος πολλές φορές εις βάρος της υγείας μου και αγνοώντας γιατρούς και φυσιοθεραπευτές, το συνειδητοποιούσα κάθε στιγμή. Αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος που ανέλαβα αυτό το πόστο.

Υπηρέτησα στο 1000% τον σύλλογο και είμαι υπερήφανος γι' αυτό.

Έδωσα την υγεία μου, τη ψυχή μου, την οικογένειά μου. Αυτό που δεν μπορώ να δώσω πια είναι η αξιοπρέπειά μου, η φήμη μου σαν πρόσωπο και το όνομά μου. Ξεπέρασα τα ανθρώπινα όριά μου και ορισμένες φορές εις βάρος της οικογένειάς μου και της προσωπικής μου ζωής. Εύχομαι από τη ψυχή μου η ομάδα να βρει τον δρόμο της. Τέλος, δεν πρόκειται να ξεχάσω τους αγνούς και υπέροχους φιλάθλους του συλλόγου μας. Προστατέψτε και στηρίξτε την ομάδα αυτή, ο θεός μαζί σας".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ