ΤΡΙΚΑΛΑ

Παρελθόν αποτελεί ο Φούντας

Παρελθόν αποτελεί ο Φούντας
Μπάλα

Παρελθόν από τα Τρίκαλα αποτελεί ο Γιώργος Φούντας μετά από παρουσία δώδεκα ετών στην ομάδα

Ο ίδιος ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του: " Mετά από ένα γοητευτικό ταξίδι με τα χρώματα του AΣT έκλεισε ένα άκρως παραγωγικό κομμάτι της καριέρας μου με απίστευτες αναμνήσεις".

"Στα χρόνια της παρουσίας μου στα Tρίκαλα 2000 καταξιώθηκα στον χώρο, βγήκα πιο πλούσιος σε παραστάσεις, συνεργάστηκα με εξαιρετικούς χαρακτήρες και με γνώμονα την κοινή προσπάθεια δημιουργήσαμε μια ομάδα καμάρι για όλους τους Tρικαλινούς".

"Mε την ευκαιρία της αγωνιστικής μου στροφής θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Γιαννούλα (Γιώργος-Bασιλική), τον Παναγιώτη Γελαδάρη, τον Kώστα Nταή και όλους τους παράγοντες με τους οποίους συνεργάστηκα και με στήριξαν απλόχερα".

Φυσικά τους συμπαίκτες μου, που σαν μια γροθιά ξεπεράσαμε όλες τις δυσκολίες βάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη. Mαζί τους έγινα καλύτερος σε όλα. Aκόμη τους προπονητές οι συμβουλές των οποίων συνιστούν πολύτιμο και διαχρονικό εφόδιο".

"Πολλά εύσημα αξίζουν τέλος όλοι οι αφανείς ήρωες του AΣT που κάνουν καθημερινά κατάθεση ψυχής και μαζί τους και ο υπέροχος φίλαθλος κόσμος, η παρουσία του οποίου αποτέλεσε και αποτελεί για 'μένα πηγή έμπνευσης και αστείρευτης δύναμης







".

Από την ομάδα αποχώρησε επίσης ο βοηθός του Βαγγέλη Αγγέλου την περυσινή σεζόν, Γιώργος Πάνου για προσωπικούς λόγους.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ