ΠΑΟΚ

Παρελθόν και επίσημα ο Πρέλεβιτς

Παρελθόν και επίσημα ο Πρέλεβιτς
Πρέλεβιτς

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο Μπάνε Πρέλεβιτς έλυσαν την Κυριακή και επίσημα τη συνεργασία τους

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή την παραπάνω εξέλιξη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: " Οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Μπάνε Πρέλεβιτς χαρακτηρίζονταν πάντα από έντονα συναισθήματα, ήταν όμως αληθινές, έτσι ακριβώς θα παραμείνουν και οτιδήποτε άλλο λέγεται και γράφεται είναι εκ του πονηρού".

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει να τιμά τη ζωντανή ιστορία του συλλόγου, το Μπάνε Πρέλεβιτς, όπως αυτός τίμησε με μοναδικό τρόπο τη φανέλα της ομάδας. Του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και δε λησμονεί την υποχρέωσή της να τον τιμήσει όπως πραγματικά του αξίζει και όπως άλλωστε το έχει ήδη υποσχεθεί. Εις το επανιδείν

".

Η γιορτή των ακαδημιών
Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η αποχαιρετιστήρια γιορτή των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε για τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και η γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena, ήταν αφιερωμένη στους νεαρούς αθλητές και τους γονείς τους.

Οι νεαροί αθλητές του ΠΑΟΚ, από τις ακαδημίες της Τούμπας αλλά και το "Παλατάκι", διαγωνίστηκαν σε διάφορους τομείς, κάνοντας επίδειξη των ικανοτήτων τους και προσφέροντας όμορφο θέαμα σε όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο και παρακολούθησαν την εκδήλωση. Παρόντες στο γήπεδο, τα μέλη του υπό συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ Κώστας Τσιούλας, Νίκος Ζελομοσίδης και Κώστας Μπράβος, αλλά και οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Χρήστος Καραμπέρης και Άρης Καρακούσης.

Είναι αλήθεια πάντως πως μία διαφορετική νότα έδωσαν δύο νέα παιδιά. Ο 10χρονος Ευάγγελος Χιλιαδάς και η 11χρονη Θεοδώρα Πιστοφίδου (από το International Dance Club), που χόρεψαν στο παρκέ σε όλα τα διαλείμματα της εκδήλωσης, η οποία ολοκληρώθηκε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Οι γονείς των νεαρών αθλητών των Ακαδημιών από την Τούμπα και το κλειστό της Πυλαίας, έδωσαν το δικό τους αγώνα. Χειροκροτήθηκαν, πρόσφεραν θέαμα, αλλά μετά από συντονισμένες προσπάθειες προπονητών, αλλά και της Φρόσως Κάνουλα, αθλήτρια της νταμπλούχου ομάδας μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ, το μεγάλό παιχνίδι έληξε ισόπαλο 15-15.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ