ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Παρελθόν ο Μάρκους Φεζόν

Παρελθόν ο Μάρκους Φεζόν
Φάιζον

Περιστέρι και Μάρκους Φεζόν λύνουν αυτή τη στιγμή κοινή συναινέση την μεταξύ τους συνεργασία

Επιστρέφοντας την Τετάρτη από το Βέλγιο, ο Αμερικανός γκαρντ ζήτησε να αποδεσμευτεί από το Περιστέρι διότι έχει πρόταση (προφανώς δελεαστική) να συνεχίσει σε άλλο πρωτάθλημα την καριέρα του.
Από τη στιγμή που το Περιστέρι έχει πετύχει τον βασικό του στόχο και βρίσκεται και με το ένα πόδι στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, οι ιθύνοντες της ομάδας θεώρησαν πως δεν υπήρχε λόγος να σταθούν εμπόδιο στην επιθυμία του παίκτη, καθώς όπως αναφέρεται στο επίσημο σάιτ της ομάδας "μια εποικοδομητική συνεργασία προϋποθέτει αμοιβαία επιθυμία".

Άλλωστε, αυτή η οικειοθελής αποχώρηση θα δώσει και μια βαθιά οικονομική ανάσα στο Περιστέρι. Γι' αυτό, το λόγο Περιστέρι και Σκορτόπουλος συμφώνησαν στην αποχώρηση του αθλητή και αυτή τη στιγμή ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της λύσης του συμβολαίου τους.

Στον αγωνιστικό τομέα, στις σημερινές δύο προπονήσεις δεν θα πάρουν μέρος ο Αντώνης Μάντζαρης και ο Τζέιμι Αρνολντ οι οποίοι δεν έχουν ακόμα αποθεραπευτεί και θα ξεκινήσουν την προσεχή Δευτέρα.

Το Περιστέρι θα κάνει μια προπόνηση (15:30) το Σάββατο και την Κυριακή θα έχει ρεπό, καθώς δεν αγωνίζεται αυτή την αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό λόγω των υποχρεώσεων του στην Ευρωλίγκα.









TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ