EUROLEAGUE

Παρελθόν ο Βορόνοφ

Παρελθόν ο Βορόνοφ

Η ΤΣΣΚΑ έβαλε φρένο στο νικηφόρο σερί της Ρεάλ Μαδρίτης όμως θα πορευτεί στο υπόλοιπο τη σεζόν χωρίς τον Ευγκένι Βορόνοφ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τρίουμφ έπειτα από συμφωνία με την ''ομάδα του στρατού''.

Ο Βορόνοφ έγινε μέλος της ΤΣΣΚΑ το καλοκαίρι του 2011, κατακτώντας δύο φορές το πρωτάθλημα στη Ρωσία και την VTB United League. Παράλληλα, ήταν διεθνής με την Εθνική Ρωσίας που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2012.

Πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τρίουμφ ως το τέλος της σεζόν έπειτα από συμφωνία με την ''ομάδα του στρατού'', αφού ο χρόνος συμμετοχής του στα πλάνα του Έτορε Μεσίνα ήταν περιορισμένος. Εξάλλου, το συμβόλαιο του Βορόνοφ με την ΤΣΣΚΑ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

''Ο μόνος λόγος που αφήνω την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ότι θέλω να παίζω. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, αφού καταλαβαίνει την κατάσταση και σέβεται την επιθυμία μου'' εξήγησε ο 27χρονος γκαρντ ο οποίος αγωνίστηκε σε 83 επίσημα παιχνίδια με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ, έχοντας 3.1 πόντους, 1 ριμπάουντ, 0.7 ασίστ και 0.6 κλεψίματα σε 11 συμμετοχής,.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ