ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάρκερ αντί... Ρακόσεβιτς

Πάρκερ αντί... Ρακόσεβιτς
παρκερ

Για πρόταση στον Πάρκερ κάνουν λόγο τα ξένα ΜΜΕ. "Είχα πρόταση" λέει ο Ρακόσεβιτς. Η κρίσιμη Γ.Σ

Αυτό γράφουν και ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που κάνουν λόγο για μια εξαιρετική προσφορά των "ερυθρολεύκων" προς τον Αμερικανό άσο.
Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι η διοίκηση των αδερφών Αγγελόπουλων έχει κάνει στον τρις πρωταθλητή Ευρώπης (με τη Μακάμπι) συμβόλαιο 5 εκατομμυρίων δολαρίων για ένα χρόνο!

Στο μεταξύ ο Ιγκόρ Ρακόσεβιτς στην τελευταία του συνέντευξη επί ισπανικού εδάφους -και πριν φορέσει τα λευκά της Εφές- αποκάλυψε ότι η Σιένα κι ο Ολυμπιακός είχαν κάνει πρόταση να τον αποκτήσουν.

"Με ήθελαν και μάλιστα με καλά λεφτά" είπε ο 29χρονος γκαρντ (που θα εισπράξει 2 εκ. ευρώ), ο οποίος δήλωσε ακόμη ότι θέλει να επιστρέψει στην Βιτόρια για να κλείσει την καριέρα του.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού αναμένεται να καθοριστεί κι από τη συνέλευση του ΕΣΑΚΕ που θα γίνει την Τρίτη και στην οποία θα εξεταστεί η πρόταση για τη αλλαγή του καθεστώτος των ξένων.

Συγκεκριμένα ορισμένες ομάδες -ανάμεσα τους κι οι Πειραιώτες- προτιμούν να υπογράφονται τρεις Αμερικανοί (σ.σ παίκτες εκτός Ευρώπης) και τρεις κοινοτικοί κι όχι δύο Αμερικανοί και τέσσερις κοινοτικοί όπως ισχύει ως τώρα.








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ