ΠΑΟΚ

Πάρκερ: "Έχω ακούσει πολλά"

Πάρκερ: "Έχω ακούσει πολλά"
Πάρκερ

Παρά το λίγο διάστημα που είναι στην ομάδα, ο Τζέισον Πάρκερ, έχει μπει στο κλίμα του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης

Εάν εξαιρέσει κανείς τους Μανωλόπουλο, Βεργίνη και Βασιλείου από πλευράς ΠΑΟΚ που πήραν πέρσι μία πρώτη αλλά μικρή γεύση και όσους από τους παίκτες της ομάδας συμμετείχαν στον αγώνα των δύο ομάδων που έγινε στα Μαυροσκούφεια μόνο Δημήτρης Χαριτόπουλος γνωρίζει τι εστί ντέρμπι. Και ο Νίκος Κούβελας ως ο παλαιότερος όλων στην Α1 ξέρει αλλά εξ… αποστάσεως.

Για τους υπόλοιπους και ειδικά τους νέους θα είναι σίγουρα μία πρωτόγνωρη εμπειρία και όπως υποστηρίζει ο Τζέισον Πάρκερ: " Έχω ακούσει πολλά για τα παιχνίδια με τον Άρη όλο αυτό το διάστημα που είμαι στην ομάδα κι από ότι μπορώ να καταλάβω θα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι και για μας, αλλά και για τους οπαδούς μας".

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ έχοντας άποψη και για το παιχνίδι του Άρη εκτιμά ότι: " Ιδιαίτερα σημαντικοί τομείς για αυτό τον αγώνα θα είναι το παιχνίδι μέσα στη ρακέτα, η άμυνα και τα ριμπάουντ".

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος που πέρασε το καλοκαίρι από τον Άρη στον ΠΑΟΚ και για πρώτη φορά στη διάρκεια της καριέρας του θα παίξει σε αυτό το ντέρμπι με τη φανέλα του "Δικεφάλου" απέναντι στην πρώην του ομάδα τόνισε: " Θέλουμε να συνεχίσουμε τις νίκες. Αυτό το παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία για την πόλη. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και με τη βοήθεια του κόσμους μας πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. περιμένω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες παρουσιάζονται δυνατές τελευταία, αλλά πιστεύω ότι θα μετρήσει το πάθος".





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ