ΠΑΟΚ

Πάρκερ: "Πρόκληση για όλους"

Πάρκερ: "Πρόκληση για όλους"
Πάρκερ

Ως πρόκληση για όλους χαρακτήρισε τον πρώτο προημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό ο Τζέισον Πάρκερ

Για τον Τζέισον Πάρκερ τα πλέι οφ είναι μία άλλη, εντελώς διαφορετική ιστορία με τον Αμερικανό γκαρντ του ΠΑΟΚ όπως φαίνεται να περιμένει την έναρξή τους.
"Είναι τα πλέι οφ κι αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό. Είναι μία πρόκληση για όλους μας στην ομάδα, να παίξουμε καλύτερα. Το κίνητρο όταν παίζεις στα πλέι οφ είναι πάντα μεγάλο", υποστήριξε ο Πάρκερ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, με τον Αμερικανό γκαρντ να πρόσθεσε σχετικά με τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό που ξεκινούν αύριο πως: "Θέλουμε να παίξουμε καλά και να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο και το γεγονός ότι θα έχουμε απέναντί μας τον Ολυμπιακό".

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι μετά την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Έχουν αλλάξει πολλά από εκείνο το παιχνίδι; "Δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα, αλλά σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά για να κερδίσουμε αυτή τη φορά", λέει ο Πάρκερ και εξηγεί:

"Πρέπει να προσέξουμε περισσότερο στα ριμπάουντ, τα περιφερειακά τους σουτ, που μας δημιούργησαν πρόβλημα σε αρκετά σημεία, αλλά και το παιχνίδι που προσπαθούν να κάνουν κοντά στο καλάθι.

Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας και ότι πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα για να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνει και ο Ολυμπιακός για να μας κερδίσει. Πιστεύω ότι έχουμε το κίνητρο για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να φτάσουμε στη νίκη"

.

Ο Τζούρο Οστοϊτς συμμετείχε κανονικά στην χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ όπως θα συμβεί και στην σημερινή και τελευταία για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να είναι κανονικά στην αποστολή παρά το γεγονός ότι δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται με την προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 15:00 ενώ αμέσως μετά η αποστολή του "Δικεφάλου" θα αναχωρήσει για την Αθήνα.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ