ΑΡΗΣ

Παρόντος Μήτογλου στην Φλώρινα

Παρόντος Μήτογλου στην Φλώρινα

Με τον Κώστα Μήτογλου να ήταν παρών η αποστολή του Άρη άφησε το απόγευμα την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Φλώρινα όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η αποστολή του Άρη άφησε το απόγευμα την Θεσσαλονίκη με προορισμό της την Φλώρινα όπου θα πραγματοποιήσει τις επόμενες δύο εβδομάδες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Παρών στην διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου και ο 17χρονος διεθνής φόργουορντ Κώστας Μήτογλου κι ενώ δεν έχουνε ακόμη ολοκληρωθεί οι συζητήσεις της ΚΑΕ Άρης με τα την διοίκησης της ομάδας όπου ανήκει. Τα ΑΣΤΕΡΙΑ.

Σύμφωνα πάντως με όλες τις ενδείξεις το σίριαλ όπως φαίνεται να εξελισσόταν το τελευταίο 48ωρο η περίπτωσή του δεν θα έχει πολλά επεισόδια. Όπως δηλαδή είχε συμβεί τον Ιούλιο και με τον Στέλιο Πουλιανίτη που τελικά μετακόμισε από τα ΑΣΤΕΡΙΑ στον Άρη.

Εκτός του Μήτογλου την αποστολή του Άρη ακολούθησαν κανονικά οι Ζήσης Σαρικόπουλος και Τζέρεμι Χαντ παρά το γεγονός ότι δεν είναι 100% έτοιμοι όπως ακόμη και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που επίσης δεν έχει αποκτηθεί. Ακόμη πάντως και αν ο Αγγέλου ανάψει το πράσινο φως θα πρέπει να καταβληθεί και συγκεκριμένο ποσό ρήτρας που υπάρχει.

Παρόντες κατά την αναχώρηση της αποστολή του Άρη ήταν ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος, Χρήστος Γαλιλαίας, και ο operation manager, Παρασκευάς Μουρατίδης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ