ΑΡΗΣ

Παροξυσμός για ένα εισιτήριο

Παροξυσμός για ένα εισιτήριο
Σιγάλας

Ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας, η προετοιμασία για τη μάχη της Τετάρτης, με την ΤΣΣΚΑ στο Αλεξάνδρειο

Ο Αντρέα Ματσόν έδωσε νωρίς το πρωί το σύνθημα για σκληρή δουλειά στους παίκτες του, ενώ ανανέωσε για το απόγευμα το ραντεβού μαζί τους στο γήπεδο για μια ακόμη προπόνηση. Το ευχάριστο για τον Ιταλό τεχνικό είναι ότι βλέπει το "απουσιολόγιο" του να είναι κενό τις τελευταίες μέρες, γεγονός που διευκολύνει ακόμη περισσότερο το έργο του.

Η αποστολή βεβαίως των "κίτρινων" αναμένεται να είναι ακόμη πιο δύσκολη σε σχέση με τις τρεις προηγούμενες στην έδρα τους με Φενερμπαχτσέ Ούλκερ, Ορτέζ και Ζαλγκίρις αλλά και αυτήν την φορά θα έχουν την συμπαράσταση του καλύτερου συμπαίκτη τους. Ο μοναδικός κόσμος του Άρη αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης κόντρα στους Πρωταθλητές της περσινής Ευρωλίγκα, αλλά και την εξαιρετική πορεία της ομάδας σε ελληνικό πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά το Αλεξάνδρειο δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα βγαλμένη από τις "χρυσές" εποχές της "κίτρινης Αυτοκρατορίας".

Σιγάλας: " Θα δώσουμε και την ψυχή μας"
Όπως μάλιστα τονίζει και ο Γιώργος Σιγάλας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, www.arisbc.gr: "Ο κόσμος της ομάδας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΤΣΣΚΑ, στο πλαίσιο της διαδρομής του Άρη στην Ευρωλίγκα".

" Αφενός το όνομα της ΤΣΣΚΑ κεντρίζει το ενδιαφέρον των φιλάθλων, αφετέρου το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι για μας το τελευταίο για το 2006. Οπότε οι φίλαθλοι μας έχουν λόγους για να έρθουν και να παρακολουθήσουν μια ωραία αναμέτρηση και γιατί όχι να μας δουν νικητές. Θα έχει μεγάλη αξία να προσπαθήσουμε για τη νίκη και ακόμη περισσότερο αν τελικά επιτευχθεί. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και θα δώσουμε και την ψυχή μας στο παρκέ. Αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε μυαλωμένοι στο παιχνίδι μας και ότι βγει μόνο κέρδος θα είναι".

Ο "Ράμπο" κάνοντας ένα μικρό απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του Άρη υπογράμμισε: " Σίγουρα η πορεία μας είναι αρκετά καλή, αλλά αυτό δεν μου αρκεί και υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Πάντα στην καριέρα μου προσπαθώ για το καλύτερο, πόσο μάλλον από τη στιγμή που βρίσκομαι σε μια ομάδα για την οποία πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της".

Η αποστολή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα ταξιδέψει από την Μόσχα με τσάρτερ και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη στις 19:00. Ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Ετόρε Μεσίνα έκρινε σκόπιμο να μην προπονηθεί η ομάδα του αύριο το βράδυ, παρά μόνο το πρωί της Τετάρτης (12:00-13:00).










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ