ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρουσία Αγγελόπουλων η προπόνηση

Παρουσία Αγγελόπουλων η προπόνηση
σεφ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Sold out έγινε στα εισιτήρια του 2ου τελικού της Κυριακής με τον ΠΑΟ. Παρουσία Αγγελόπουλων η προπόνηση

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1 και να διεκδικήσουν τη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ, την Τετάρτη, ώστε να έχουν ελπίδες για το πρώτο Πρωτάθλημα μετά από δέκα χρόνια.
Το θετικό για τον Πίνι Γκέρσον, είναι ότι είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού και ο Μανώλης Παπαμακάριος, που προστατεύτηκε την Παρασκευή, πήρε μέρος στην προπόνηση και σε περίπτωση που πονάει την Κυριακή, θα αγωνιστεί με ένεση.

Όσον αφορά στα 250 εναπομείναντα εισιτήρια, εξαντλήθηκαν το Σάββατο από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που θα δώσουν δυναμικό "παρών" στο ΣΕΦ.

Tέλος, μετά την ανακοίνωση της Παρασκευής, η διοίκηση της ΚΑΕ, αποφάσισε να προχωρήσει σε ακόμα ένα μέτρο κατά της βίας και των υβριστικών συνθημάτων, λόγω των τριών παρατηρήσεων που έχει ο Ολυμπιακός.

Σε όλα τα καθίσματα του ΣΕΦ θα υπάρχουν χαρτάκια με μήνυμα προς τον κόσμο για να μην τιμωρηθεί η έδρα των "ερυθρόλευκων". Παραμονές του αγώνα πάντως, τοποθετήθηκε και η έξτρα φυσούνα στο γήπεδο που θα φτάνει ως και τον πάγκο του Παναθηναϊκού.






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ