ΠΑΟΚ

Παρουσιάστηκαν οι πέντε

Παρουσιάστηκαν το απόγευμα από τη διοίκηση, οι Κουτλουάι, Ρόου, Ρίνγκστορμ, Φλεβαράκης και Μαματζιόλας

Ενθαρρυντικό στοιχείο για τη νέα διοίκηση και την προσπάθεια που κάνει να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο, ήταν η παρουσία των φιλάθλων στο PAOK Sport Arena, που δείχνει ότι ο κόσμος "ζεσταίνεται" σιγά-σιγά και είναι έτοιμος να στηρίξει το τμήμα μπάσκετ.
Ο προπονητής του "Δικεφάλου", τόνισε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: " Σε σύντομο χρονικό διάστημα η διοίκηση έδειξε το μεγάλο της ενδιαφέρον να συνεργαστώ με τον ΠΑΟΚ. Θεώρησα μεγάλη τιμή να βοηθήσω στη δύσκολη αυτή στιγμή την ομάδα με την οποία μεγάλωσα. Πέρα από το επαγγελματικό κομμάτι, έζησα μεγάλες στιγμές μαζί της. Tις δύο τελευταίες αγωνιστικές δείχνουμε ότι ξεκινήσαμε σε ένα δρόμο με σωστή κατεύθυνση".

Στη συνέχεια μίλησε για τους παίκτες που αποκτήθηκαν: " Ήρθαν τρία παιδιά με εισήγηση προσωπική και πιστεύω ότι θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τα αποτελέσματα που θέλουμε. Ο ΠΑΟΚ, που παλεύει για ένα στόχο που δεν ανταποκρίνεται στην ιστορία του, θα συνεχίσει με το ίδιο σκεπτικό. Να αντιμετωπίζει, δηλαδή, κάθε αγώνα ως τελικό και να βελτιώνει την εικόνα του. Είμαστε αισιόδοξοι".

"Είμαι επαγγελματίας, αλλά νιώθω άσχημα όταν βλέπω τον ΠΑΟΚ στη τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ηταν επιβεβλημένη η ανάγκη για αλλαγές και μέσα από τη καλή συνεργασία που έχω με την διοίκηση, προχωρήσαμε σε κάποιες κινήσεις

", είπε ο Κώστας Φλεβαράκης.

Κουτλουάι: " Είμαι ενθουσιασμένος"
Τον Ιμπραΐμ Κουτλουάι, καλωσόρισε στον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Βεργίνης. Ο αρχηγός της ομάδας, αφού αναφέρθηκε στον "άνεμο αλλαγής", που πνέει στις τάξεις του "Δικεφάλου" και δεσμεύθηκε ότι όλοι οι παίκτες θα βοηθήσουν για την προσαρμογή των καινούριων αθλητών, έδωσε τον λόγο στον Τούρκο άσο, ο οποίος παράλληλα, πρόβαρε τη φανέλα με το νούμερο 10: " Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην Ελλάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου και ειδικά στον ΠΑΟΚ. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις κι ελπίζω να αποδώσω το ίδιο καλά όπως στις άλλες δύο ομάδες που αγωνίσθηκα. Από τη πρώτη στιγμή, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν και τους ευχαριστώ".

"Θεωρώ πως στο ρόστερ υπάρχουν καλοί παίκτες και στο τέλος της χρονιάς, μαζί με την υποστήριξη των φιλάθλων, θα πετύχουμε το στόχο μας. Μόνο με ομαδική δουλειά θα τα καταφέρουμε. Θέλω να διαβεβαιώσω τους φιλάθλους πως θα δώσω μαζί με τους συμπαίκτες μου το καλύτερο για την ομάδα, η οποία στην αρχή των υποχρεώσεων της ήταν και άτυχη

".

Ο "Ιμπο", που αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας, που βρέθηκαν στο γήπεδο, απηύθυνε και το σχετικό κάλεσμα: " Τους περιμένω να έρθουν στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν την ομάδα".

Όσον αφορά, στους Τζέισον Ρόου, Μάρτιν Ρίνγκστορμ και Αχιλλέα Μαματζιόλα, οι δύο παίκτες δεσμεύθηκαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για το καλό του ΠΑΟΚ και εξέφρασαν την πεποίθηση για την καλή πορεία της ομάδας. Ο νεαρός τεχνικός, τόνισε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος για την επιστροφή του.

Τέλος, την ανάγκη να στηριχτεί η ομάδα από τους φιλάθλους της επεσήμανε με έμφαση και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, αφού προηγουμένως καλωσόρισε όλα τα καινούργια μέλη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Η άφιξη του Κουτλουάι
Ο "Ίμπο", έφτασε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", λίγο μετά τις 15:00, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και τον αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Τσιούλα.

Oι οπαδοί της ομάδας, επεφύλαξαν θερμή υποδοχή και ο Τούρκος, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις: " Πιστεύω πως θα φτιάξουμε μια ομάδα ικανή για να ανταποκριθεί στις επιθυμίες των φιλάθλων. Ηρθα στον ΠΑΟΚ γιατί οι άνθρωποί του έδειξαν πως με ήθελαν πραγματικά και σ' αυτήν τους την επιθυμία δεν μπορούσα να μην ανταποκριθώ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα που έχει πάντα στόχους".
















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ