ΑΕΚ

Παρτίζαν - ΑΕΚ Betsson 93-60: Βαριά ήττα σε δυνατό τεστ στο Βελιγράδι κόντρα στην ομάδα του Ομπράντοβιτς

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας
Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ Betsson ηττήθηκε με 93-60 από την Παρτίζαν σε δυνατό τεστ στο Βελιγράδι, απέναντι στην ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Η ΑΕΚ Betsson δεν κατάφερε να προβάλλει μεγάλη αντίσταση στην Παρτίζαν και ηττήθηκε με 93-60 σε ένα πολύ δυνατό τεστ στο Βελιγράδι.

Η παρουσία του κόσμου ήταν έντονη στο κλειστό, με τους φίλους των ασπρόμαυρων να δίνουν παλμό και να αποθεώνουν τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο Σι Τζέι Μπράις ήταν πρώτος σκόρερ για την Ένωση με 11 πόντους, ενώ ο Σκορδίλης ακολούθησε με 7. Ποκουσέβσκι και Μπράουν ξεχώρισαν για την Παρτίζαν με 12 πόντους έκαστος.

Η Παρτίζαν είχε τον έλεγχο από την αρχή του παιχνιδιού, με την ΑΕΚ Betsson να είναι ανταγωνιστική σε κάποια κομμάτια του πρώτου μέρους, με τον Μπράις να δίνει λύσεις στο σκορ για την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα.

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς πήρε διψήφιο προβάδισμα στο ημίχρονο (51-39). Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Σέρβοι πάτησαν το... γκάζι κι εξαφανίστηκαν. Η διαφορά μεγάλωσε και η Παρτίζαν έφτασε σε μία άνετη νίκη, με την Ένωση να ηττάται σε ένα πολύ δυνατό τεστ απέναντι σε μία ομάδα EuroLeague.

Ο Σάκοτα είχε την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις της ομάδας του απέναντι σε ένα σύνολο πολύ υψηλού επιπέδου. Θυμίζουμε ότι ο Χάντερ Χέιλ έχει μείνει στην Ελλάδα και δεν έχει ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ. Έπεται συνέχεια στα μεγάλα φιλικά για τους κιτρινόμαυρους, που αύριο (14/9, 20:00) θα αντιμετωπίσουν την Παρί, επίσης επί σερβικού εδάφους, πριν επιστρέψουν στην Αθήνα για να κοντραριστούν με τη Φενέρμπαχτσε στο κλειστό της Φυλής (17/9).

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-21, 51-39, 78-47, 93-60

Παρτιζάν (Ομπράντοβιτς): Ντέιβις 9(1), Λούντμπεργκ 10(1), Κ. Τζόουνς 7, Ντιλικινά 7(2), Ουάσινγκτον 9(1), Κοπρίβιτσα 2, Νάκιτς 4, Μποσνιάκοβιτς 3(1), Μαρίνκοβιτς 8, Ποκουσέβσκι 5(1), Μπράουν 12(3), Μπόνγκα 4(1), Ντιμίτροβιτς 1, Τ. Τζόουνς 12

ΑΕΚ BETSSON (Σάκοτα): Σκορδίλης 7, Χαμπ 3(1), Καράμπελας 3(1), Φλιώνης 2, Μπράις 11, Φίλλιος 4, Πάρκερ 4, Κουζμίνσκας 4, Νετζήπογλου 6, Αλίν 4, Κουζέλογλου 4, Καματερός, Γκόλντεν 8

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ