ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Ανακοινώνει τον Αλεξέι Ποκουσέβσκι, σύμφωνα με το σερβικό SportKlub

Charlotte Hornets forward Aleksej Pokusevski (17) brings the ball up the court during the second half of an NBA basketball game against the Orlando Magic, Tuesday, March 19, 2024, in Orlando, Fla. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack)
Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι AP

Έτοιμη να ανακοινώσει τον Αλεξέι Ποκουσέβσκι είναι η Παρτίζαν (23 ετών, 2.12 μέτρα), σύμφωνα με το σερβικό SportKlub.

Επίσημα παίκτης της Παρτίζαν θα γίνει ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι (23 ετών, 2.12 μέτρα), με τους ασπρόμαυρους του Βελιγραδίου να ανακοινώνουν σύντομα την απόκτησή του, όπως σημειώνει το SportKlub.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν τον Ιούλιο, όταν ο 23χρονος Σέρβος προετοιμαζόταν με την εθνική του ομάδα, με αλλεπάλληλα σερβικά ΜΜΕ να κάνουν θόρυβο για επικείμενη συμφωνία εκείνη την περίοδο.

Ο Ποκουσέβσκι είχε μετακομίσει τον Φεβρουάριο στη Βόρεια Καρολίνα από την Οκλαχόμα και τους Θάντερ, οι οποίοι τον είχαν αποκτήσει στη θέση No.17 του NBA Draft 2020. Ο 23χρονος φόργουορντ μέτρησε 7.4 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά 19.2 λεπτά σε 18 αγώνες με την ομάδα της Σάρλοτ, με τη θητεία του να κρατά λιγότερο από πέντε μήνες, καθώς αποδεσμεύτηκε στις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σέρβος αποτέλεσε μέλος της εφηβικής ομάδας του Ολυμπιακού από το 2015 εώς το 2019, ενώ έγινε και ο νεότερος αθλητής των ερυθρόλευκων που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη EuroLeague τη σεζόν 2019/20, σε ηλικία 17 ετών και 83 ημερών.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ