ΣΕΡΒΙΑ

Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας: Ο διαιτητής Νίκολιτς ζήτησε την τοποθέτηση φυσούνας στη Stark Arena για την ασφάλειά του

Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας: Ο διαιτητής Νίκολιτς ζήτησε την τοποθέτηση φυσούνας στη Stark Arena για την ασφάλειά του
ABA LEAGUE J. T. D. DRAGANA STJEPANOVIC

Ένας εκ των διαιτητών του αποψινού (21:00) δεύτερου τελικού του σερβικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα, ο Ούρος Νίκολιτς, παρουσιάζεται ότι έστειλε επιστολή στην ομοσπονδία KLS για την τοποθέτηση φυσούνας στην Stark Arena, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια της διαιτητικής ομάδας.

Μερικές ώρες πριν από το δεύτερο παιχνίδι για τους τελικούς του σερβικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα (21:00), ένας εκ των διαιτητών που θα διευθύνουν το ματς και ειδικότερα ο Ούρος Νίκολιτς, σύμφωνα με το Telegraf, έστειλε επιστολή στην ομοσπονδία (KLS) προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλειά του πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από το τέλος του αγώνα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νίκολιτς ζήτησε να τοποθετηθεί φυσούνα στην έξοδο του διαδρόμου από τα αποδυτήρια προς το παρκέ της Stark Arena, έτσι ώστε οι διαιτητές να μπορούν να μετακινηθούν με ασφάλεια από και προς τους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα του (1-0) και απέχει μία νίκη από την κατάκτηση του τίτλου.

TAGS ΣΕΡΒΙΑ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ