ΣΕΡΒΙΑ

Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας: Σωρεία αντικειμένων στο παρκέ και οριστική διακοπή στον δεύτερο τελικό του σερβικού πρωταθλήματος

Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας: Σωρεία αντικειμένων στο παρκέ και οριστική διακοπή στον δεύτερο τελικό του σερβικού πρωταθλήματος
PRINT SCREEN

Το ματς της Παρτίζαν με τον Ερυθρό Αστέρα για τον δεύτερο τελικό του σερβικού πρωταθλήματος διακόπηκε οριστικά στο δεύτερο ημίχρονο λόγω ρίψης αντικειμένων, με την τύχη του πλέον να αποφασίζεται από την μπασκετική ομοσπονδία της χώρας.

Επεισοδιακός ήταν ακόμα ένα τελικός του σερβικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα και αυτό γιατί στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου και ενώ οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 57-45 το ματς διακόπηκε λόγω ρίψης αντικειμένων στο παρκέ.

Συγκεκριμένα, η κατάμεστη Stark Arena έβραζε, με τους οπαδούς στις κερκίδες να ξεφεύγουν βρίζοντας εν χορώ τον πρόεδρο του Ερυθρού, Νεμπόισα Τσόβιτς, πετώντας παράλληλα σωρεία αντικειμένων προς τον πάγκο της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Οι διαιτητές επενέβησαν και διέκοψαν το παιχνίδι, οδηγώντας τις αποστολές των δύο ομάδων στα αποδυτήρια και ζητώντας μάλιστα να εκκενωθούν οι κερκίδες για να συνεχιστεί ο δεύτερος τελικός της σειράς.

Αυτή η απόφαση μετά από διαβουλεύσεις μεταξύ της ομάδας και των οπαδών δεν έγινε δεκτή, με τους διαιτητές να αποφασίσουν την οριστική διακοπή της αναμέτρησης. Πλέον, η τύχη του ματς θα αποφασιστεί από την σερβική ομοσπονδία μπάσκετ.

Για την ιστορία ο Ερυθρός Αστέρας προηγείται με 1-0 χάρις στο 89-88 του πρώτο ματς.

TAGS ΣΕΡΒΙΑ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ