ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Κοντά σε συμφωνία με τον Μπόνγκα, σύμφωνα με τη Mozzart

Παρτίζαν: Κοντά σε συμφωνία με τον Μπόνγκα, σύμφωνα με τη Mozzart
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Η Παρτίζαν απέχει ένα βήμα από την απόκτηση του Άιζακ Μπόνγκα (25 χρόνων, 2.03 μέτρα), όπως σημειώνει η σερβική ιστοσελίδα Mozzart.

Κοντά στην τέταρτη μεταγραφή της βρίσκεται η Παρτίζαν, καθώς μετά από τους Μαρίνκοβιτς, Λούντμπεργκ και Ντιλικινά, έτοιμος να φορέσει τα ασπρόμαυρα είναι και ο Άιζακ Μπόνγκα (25 χρόνων, 2.03 μέτρα), σύμφωνα με τη σερβική ιστοσελίδα Mozzart, που επιβεβαίωσε τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών.

Οι δύο πλευρές απέχουν ένα βήμα πριν "δώσουν τα χέρια", με τις εξελίξεις να οριστικοποιούνται στο προσεχές διάστημα και τον Γερμανό φόργουορντ να υπογράφει διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, που βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον παγκόσμιο πρωταθλητή στο MundoBasket του 2023.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Μπόνγκα κατέκτησε το πρωτάθλημα Γερμανίας με την Μπάγερν Μονάχου και σημείωσε 8.7 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 18.8 λεπτά κατά μέσο όρο σε 41 αναμετρήσεις σε regular season και playoffs. Σε 31 ματς στην EuroLeague μέτρησε 5.8 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 0.7 κλεψίματα ανά 19'55" κατά μέσο όρο.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΣΕΡΒΙΑ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ