ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Κοντά στην απόκτηση του Ταρίκ Τζόουνς

EUROLEAGUE /   -   (EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / - (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κοντά στην απόκτηση του Ταρίκ Τζόουνς (27 χρόνων, 2.06 μέτρα) βρίσκεται η Παρτίζαν, που του έχει προσφέρει συμβόλαιο για δύο χρόνια, σύμφωνα με το BasketNews.

Τα μεταγραφικά ραντάρ της Παρτίζαν δεν σταματούν να αναζητούν νέους στόχους, που θα ενισχύσουν την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στη νέα σεζόν. Μετά από την απόκτηση του Βάνια Μαρίνκοβιτς, του Ίφε Λούντμπεργκ και του Φρανκ Ντιλικινά, οι ασπρόμαυροι είναι έτοιμοι να εντάξουν και τον Ταρίκ Τζόουνς (27 χρόνων, 2.06 μέτρα).

Σύμφωνα με το BasketNews, οι Σέρβοι και ο Αμερικανός σέντερ είναι έτοιμοι να δώσουν τα χέρια, σε μια συμφωνία που θα κρατήσει τον 27χρονος ψηλό για δύο χρόνια στο Βελιγράδι. Σημείωνεται ότι ο Τζόουνς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αναντολού Εφές μέχρι το 2025, ωστόσο αυτό δεν αναμένεται να προκαλέσει πρόβλημα στο deal ανάμεσα στην Παρτίζαν και στον αθλητή. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Ομπράντοβιτς έχει κλείσει και τη μεταγραφή του Στέρλινγκ Μπράουν, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά και στον Αϊζάια Μάικ.

Ο Τζόουνς πραγματοποίησε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε το ντεμπούτο του στην EuroLeague, μετά από μια εξαιρετική περίοδο με την Τουρκ Τέλεκομ. Σημείωσε 7.2 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά 17'32" κατά μέσο όρο σε 34 αναμετρήσεις στην EuroLeague, ενώ είχε 11.1 πόντους, 6.7 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ ανά 27.1 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 16 ματς στο τουρκικό πρωτάθλημα.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ