ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντιλικινά, σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα

Charlotte Hornets guard Frank Ntilikina (44) brings the ball up court against the Houston Rockets during the second half of an NBA basketball game Friday, Jan. 26, 2024 in Charlotte, N.C. (AP Photo/Jacob Kupferman)
Charlotte Hornets guard Frank Ntilikina (44) AP

Η Παρτίζαν βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φρανκ Ντιλικινά, σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα.

Η απόκτηση του Ίφε Λούντμπεργκ ήταν μόνο η αρχή για την Παρτίζαν, με τους ασπρόμαυρους να είναι έτοιμοι να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φρανκ Ντιλικινά, με αλλεπάλληλα σερβικά δημοσιεύματα να σημειώνουν ότι μόνο οι υπογραφές απομένουν για να σφραγιστεί η συμφωνία ανάμεσα στον σύλλογο και στον Γάλλο γκαρντ.

Ο 26χρονος NBAer ξεκίνησε την καριέρα από το Στρασβούργο και συμπεριλαμβάνονταν ως ένας από τους πιο ταλαντούχους και υποσχόμενους Γάλλους. Πήρε το βραβείο του MVP στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 του 2016 και για δύο σερί σεζόν αναδείχθηκε ως ο "καλύτερος νέος παίκτης του γαλλικού πρωταθλήματος".

Επιλέχθηκε στη θέση No.8 του NBA draft του 2017 από τους Νιού Γιορκ Νικς και έμεινε στη Νέα Υόρκη για τέσσερις σεζόν. Ακολούθησε η θητεία του στους Ντάλας Μάβερικς για δύο χρόνια (2021-2023), ενώ την περίοδο που ολοκληρώθηκε υπέγραψε στους Σάρλοτ Χόρνετς. Η σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε, αφού ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα τραυματισμών και κατάφερε να αγωνιστεί μόλις σε 5 αναμετρήσεις στο NBA.

Η καλύτερη σεζόν του Ντιλικινά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου ήταν το 2019-20, όταν αρίθμησε 6.4 πόντους (39.3% στα δίποντα, 32.1% στα τρίποντα), 3.1 ασίστ και 2.1 ριμπάουντ.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ABA LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ