ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Ο Αϊζέια Μάικ τραυματίστηκε στην πρώτη προπόνηση και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 1 μήνα

EURO CUP 2023-2024 /  -  (  / MEGA PRESS)
Ο Αϊζέια Μάικ EUROKINISSI SPORTS

Εκτός δράσης για τουλάχιστον 1 μήνα θα παραμείνει ο Αϊζέια Μάικ, που τραυματίστηκε στη γάμπα στην πρώτη προπόνηση της Παρτίζαν για τη σεζόν 2024/25.

Δεν άρχισε με τον ιδανικότερο τρόπο η προετοιμασία για της νέας σεζόν για τον Αϊζέια Μάικ, αφού, σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ, τραυματίστηκε στην πρώτη προπόνηση της Παρτίζαν.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Σέρβων αποκόμισε πρόβλημα στη γάμπα, το οποίο θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό που απομένει είναι να επιβεβαιωθεί και επίσημα ο τραυματισμός του Καναδού φόργουορντ και να αποφασιστεί το ατομικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει.

Ο Μάικ παρουσιάστηκε μαζί με τα υπόλοιπες μεταγραφικές προσθήκες της Παρτίζαν, προερχόμενος από μια γεμάτη σεζόν με την Μπουργκ. Μέτρησε 11.8 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά 22.8 λεπτά σε 41 ματς στο πρωτάθλημα Γαλλίας, ενώ κατέγραψε 24 συμμετοχές με 12.8 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά 23.5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στο EuroCup.

Υπενθυμίζεται ότι η Παρτίζαν θα φιλοξενηθεί στο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" στο Καλλιμάρμαρο από τον Παναθηναϊκό AKTOR και, μάλιστα, θα αποτελέσει τον αντίπαλο των πράσινων στα ημιτελικά (21/9, 22:00). Οι υποχρεώσεις της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην ABA Liga ξεκινούν στις 20-23 Σεπτεμβρίου απέναντι στην Μπόρατς.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ