Παρτίζαν: Ο Ουάσινγκτον διαγνώσθηκε με ιλαρά, νοκ-άουτ για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες

Ο Ντουέιν Ουάσινγκτον διαγνώσθηκε με ιλαρά και θα απουσιάσει για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες από τις υποχρεώσεις της Παρτίζαν.
Δεν σταματούν τα προβλήματα για την Παρτίζαν, με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να προσθέτει ακόμα έναν παίκτη του στο απουσιολόγιο για τις επόμενες αναμετρήσεις. Ο λόγος για τον Ντουέιν Ουάσινγκτον.
Ο Αμερικανός αρρώστησε μετά από το παιχνίδι με την Μπόρατς για την ABA Liga και δεν προπονήθηκε την Κυριακή (12/1). Ο 25χρονος γκαρντ διαγνώσθηκε με ιλαρά και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, αφού θα χρειαστεί και ένα διάστημα επανόδου, μετά την ανάρρωση. Η ομάδα έχει, ήδη, δρομολογήσει να απομονωθεί από συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο, σύμφωνα με τη Mozzart Sport.
Η Παρτίζαν θα παραταχθεί κόντρα στη Βιλερμπάν (14/1, 21:00) χωρίς τον Φρανκ Νιλικίνα, που βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεών του, τον Βάνια Μαρίνκοβιτς (αχίλλειος) και τον Μιτάρ Μποσνιάκοβιτς (αστράγαλος). Ο Κάρλικ Τζόουνς δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα για τη Λιόν, καθώς παρουσιάστηκε πρόβλημα με το διαβατήριό του. Ο Αμερικανός θα φτάσει ανήμερα του αγώνα για να τεθεί στη διάθεση του Ομπράντοβιτς.