EUROLEAGUE

Παρτίζαν: Ο Ουάσινγκτον στο πλευρό της ομάδας για τον αγώνα με την Ρεάλ στην Μαδρίτη, τυπικό θέμα η επίσημη επιστροφή του

Ο Ντουέιν Ουάσινγκτον
Ο Ντουέιν Ουάσινγκτον ABA LEAGUE/J.T.D./DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Ντουέιν Ουάσινγκτον μετέβη απευθείας στη Μαδρίτη από τις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να βρεθεί στο πλάι των παικτών της Παρτίζαν στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ, λίγες μόλις ώρες μετά την αποδέσμευσή του από τους Χόρνετς. Λεπτομέρειες απομένουν για την επίσημη επιστροφή του στους Σέρβους.

Η υπόθεση του Ντουέιν Ουάσινγκτον θα έχει, όπως όλα αναμενόταν, αίσια κατάληξη για την Παρτίζαν. Ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε ελέυθερος χθες (9/10) από τους Σάρλοτ Χόρνετς και, σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, βρίσκεται ήδη στην Μαδρίτη μαζί με την αποστολή της Παρτίζαν, η οποία αντιμετωπίζει απόψε (10/10) τη Ρεάλ (21:45, Novasports 6 και LIVE από το SPORT24).

Ο Αμερικανός γκαρντ που υπέγραψε στην Παρτίζαν το καλοκαίρι, είχε εμπλακεί με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο στη μεγάλη ανταλλαγή που έστειλε τον Καρλ Άντονι Τάουνς στους Νικς και είχε καταλήξει στους Χόρνετς. Όπως αναμενόταν όμως, έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Σάρλοτ, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο της επιστροφής του στη Σερβία.

Ο Ουάσινγκτον χρειάζεται να περιμένει 48 ώρες από τη στιγμή που οι Χόρνετς τον αποδέσμευσαν, αλλά και να μην καλύψει σε αυτό το διάστημα το συμβόλαιό του κάποια άλλη ομάδα του NBA από την waivers list, ώστε να λάβει το "letter of clearance" από τη FIBA και να υπογράψει στην Παρτίζαν. Ήδη όμως, έχει βρεθεί με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας, ενώ όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα συμμετείχε το πρωί στην προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΣΕΡΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ