ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Παρουσιάζει το νέο της ρόστερ στις 19 Αυγούστου σε ξεχωριστή εκδήλωση

Παρτίζαν: Παρουσιάζει το νέο της ρόστερ στις 19 Αυγούστου σε ξεχωριστή εκδήλωση
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση προχωρά η Παρτίζαν, η οποία θα παρουσιάσει το νέο της ρόστερ ενόψει της σεζόν 2024/25 σε εκδήλωση στο MTS Hall του Βελιγραδίου στις 19 Αυγούστου.

Σε ένα event με τίτλο "Black-and-White Symphony" ("Η ασπρόμαυρη συμφωνία") στο MTS Hall του Βελιγραδίου στις 19 Αυγούστου θα παρουσιάσει το νέο της ρόστερ η Παρτίζαν.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε εκπλήξει σε μεγάλο βαθμό το ευρωπαϊκό μπασκετικό κοινό, καθώς είχε επιλέξει να μην ανακοινώνει τους παίκτες με τους οποίους έρχεται σε συμφωνία, μολονότι υπήρχε πληθώρα ρεπορτάζ που επιβεβαίωναν κάθε μεταγραφή. Εξαιρέσεις είχαν αποτελέσει οι περιπτώσεις των Φρανκ Ντιλικινά, Ίφε Λούντμπεργκ και Βάνια Μαρίνκοβιτς, οι οποίοι είχαν ανακοινωθεί στα social media του συλλόγου.

Ο λόγος ωστόσο έγινε μόλις γνωστός, αφού η ομάδα του Βελιγραδίου θα παρουσιάσει συνολικά το πλήρως ανανεωμένο της ρόστερ σε ξεχωριστή εκδήλωση που θα λάβει χώρα την επόμενη Δευτέρα.

Η Παρτίζαν το φετινό καλοκαίρι πραγματοποίησε ολικό "λίφτινγκ" στο ρόστερ της, καθώς από την περυσινή ομάδα αποχώρησαν 12 παίκτες και παρέμεινε μόνο ο Μπάλσα Κοπρίβιτσα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, από τη νέα χρονιά τα ασπρόμαυρα της Παρτίζαν θα φορούν -πέρα από τους 3 που έχουν ήδη ανακοινωθεί- και οι: Κάρλικ Τζόουνς, Άριεν Λάκιτς, Ντουέιν Ουάσινγκτον, Στέρλινγκ Μπράουν, Άιζακ Μπόνγκα, Μάριο Νάκιτς, Αϊζέια Μάικ, Αλεκσέι Ποκουσέβσκι, Μπράντον Ντέιβις,Ταϊρίκ Τζόουνς.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ